Gonzaga
Forumaš
RIspekt 0
Octavia Mk1 vRS
|
 |
« Odgovor #15 na: Ožujak 07, 2010, 03:02:22 » |
|
Al zašto jednostavno ne uzmeš oct mk1 vrs i to ne središ? Previše zajebancije a na kraju imaš 230-240KS, i to u najboljem slučaju. Moja sa malo modova ide ko nevrijeme a uskoro kad sredim auspuh, injektore i ostale stvari koje namjeravam će na 240ks...  (max)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Forge Splitter Valve, Forge FMIC, eBay 5 layer Silicone TIP, BMC filter, 2.5" Milltek decat non resonated exhaust,G60/VR6 conversion,Peloquin diff, OCT tweaked by RSR Motorsport... 
|
|
|
QuikSilveR
Forumaš
RIspekt 0
Skoda SUPERMAN
|
 |
« Odgovor #16 na: Ožujak 07, 2010, 09:31:26 » |
|
Zato sto ne zelim drug octaviju od 200 konja, nego Fabiju...  Znas onu poslovicu staru narodnu..."Sta se qrcu ciklo, to mu je i niklo" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
It isn't rockin', if wheel-shaft isn't knockin'
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #17 na: Ožujak 07, 2010, 12:13:48 » |
|
arcom aj ne izvlači se slagaj to nije to niš prekomplicirano sve se to da,reko mi električar kada sam mu pričal kaj pem slagat da on 1.8 t složi na postoječu elektroniku da mu je to veči gušt nego stavit komplet struju od 1.8T,lik samo slaže komplicirane stvari.
Nisam ja rekao da je prekomplicirano, ali puno ljudi misli "kupit cu motor za 1000 eura i to je to", a tako nazalost ne ide. Za ugradnju se slazem - gdje ima volje ima i nacina  Meni je uletila jedna bolja prilika tako da cu je iskoristit, a 1.8T saga je za mene odgodena do daljnjeg. Quicksilver> za pocetak ti ne trebaju dodatna ulaganja u kocnice, ako imas kompletan prednji kraj npr. OctRS jer onda iskoristis njene diskove/celjusti. Mislim, ako zaustavlja OctRS onda ce i Fabiju sa istim motorom  Fabija je isto tako laksa od Octavije, a 1.8T bi trebao bit laksi od 1.9TDI (FabRS) tako da su ti u principu dovoljni i 288mm diskovi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
Kako se čuje šepavi TDI? Ovako: Pazi kaktussssssssssss! Šta ne paziššššššššššš?!
|
|
|
QuikSilveR
Forumaš
RIspekt 0
Skoda SUPERMAN
|
 |
« Odgovor #18 na: Ožujak 07, 2010, 06:00:39 » |
|
Ma razumijem, nego se tamo potezala prica o tuningu tog motora, pa sam na to komentirao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tigar_87
Forumaš
RIspekt 0
felicia 1.3MPi felicia 1.6MPi
|
 |
« Odgovor #19 na: Ožujak 07, 2010, 09:15:15 » |
|
ja bi kupio motor od VRS, stavio vecu turbinu, drugi IC, chip i to bi bilo sasvim ok  em momenta, em konja, em nema toliko zajebancije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eNcode
bpp
RIspekt 0
LPG
|
 |
« Odgovor #20 na: Ožujak 07, 2010, 09:20:50 » |
|
da je to tako onda bi to svi radili  al to nije samo stavi ovo ono i imas gro konja itd ima tu puno vise stvari na koje se ne racuna u startu al QuikSilveR ako ces radit kaj trazi AGU motor jer ima najmanje elektronike, nema glupih senzora i opcenito elektronika motora je glupa i idealna za chipanje i izvlacenje max a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Skoda 1.8t power by niki piki tuning 
|
|
|
mislavto
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #21 na: Ožujak 07, 2010, 10:20:42 » |
|
stvarno fabiji treba jaci motor.danas sam vozio 1.4 mpi iz 2001,68 ks na 14 cola,pa to ne ide skoro nis  ...kak to onda ide kad stavite 17 cola i slapetine neke???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tigar_87
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #22 na: Ožujak 07, 2010, 10:23:18 » |
|
pa ipak je lakše staviti iz fabije motor u fabiju nego iz octavije u fabiju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Stipe
Forumaš
RIspekt 0
najviđenija fabia u ZG :P
|
 |
« Odgovor #23 na: Ožujak 07, 2010, 10:37:12 » |
|
pa ipak je lakše staviti iz fabije motor u fabiju nego iz octavije u fabiju
i opet ćeš radit isti posao bilo da stavljao 1.8T ili 1.4 16v.. samo je razlika u cijeni motora
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
grga22
Škoda klub / član
RIspekt 3
|
 |
« Odgovor #24 na: Ožujak 08, 2010, 09:02:18 » |
|
Neće bit isti posao. Ni približno. Iz Fabie u Fabiu paše sve na šaraf, samo skidaš i šarafiš. Žice su duge koliko treba, sva elektronika ima svoje mjesto, instrument tabla također, poluosovine su dugačke koliko treba, ne trebaš kemijat s drugima... Puno je manje mogućih komplikacija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
QuikSilveR
Forumaš
RIspekt 0
Skoda SUPERMAN
|
 |
« Odgovor #25 na: Ožujak 08, 2010, 10:20:22 » |
|
stvarno fabiji treba jaci motor.danas sam vozio 1.4 mpi iz 2001,68 ks na 14 cola,pa to ne ide skoro nis  ...kak to onda ide kad stavite 17 cola i slapetine neke??? E ovako drug... to je isto kdoa trcis sa medjusobno vezanim patikama pertlom, e onda ti jso neko prebije jedno koljeno...tako otprilike, imas istu zivost i poletnost heh :
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tigar_87
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #26 na: Ožujak 08, 2010, 10:24:17 » |
|
Neće bit isti posao. Ni približno. Iz Fabie u Fabiu paše sve na šaraf, samo skidaš i šarafiš. Žice su duge koliko treba, sva elektronika ima svoje mjesto, instrument tabla također, poluosovine su dugačke koliko treba, ne trebaš kemijat s drugima... Puno je manje mogućih komplikacija.
upravo to!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #27 na: Ožujak 08, 2010, 10:29:24 » |
|
I je isti posao, i nije isti posao; ovisi s koje tocke krenes  Isti je posao kada imas apsolutno sve sta ti treba za potpunu ugradnju motora, ovjesa, kocnica, itd. Nije isti posao kada moras trazit dijelove i pripasavat postojece. Velika prednost je ta sta se 1.8T ugradivao u Polo i Ibizu tako da ne treba nista varit po karoseriji i na kraju se dobije "tvornicka" ugradnja. Razlika je u cijeni motora + stotinama sitnih dijelova 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
Kako se čuje šepavi TDI? Ovako: Pazi kaktussssssssssss! Šta ne paziššššššššššš?!
|
|
|
grga22
Škoda klub / član
RIspekt 3
|
 |
« Odgovor #28 na: Ožujak 08, 2010, 10:32:09 » |
|
Ali treba nać 1.8T iz Ibize ili Pola... Lakše ga je nać iz Golfa, A3, Oct... A i kad imaš kompletan auto, samo prešarafljuješ... Tjedan dana do 10 dana posla, 3jica, jakih, ne nužno pametnih i imaš opet iskompletirana 2 auta. Jedan u kojem je sve najbolje, a jedan u kojem je sve najlošije... I pogodi kojeg ćeš prodavat... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #29 na: Ožujak 08, 2010, 10:35:32 » |
|
Ovog najboljeg prodas da skupis lovu za popravit najlosijeg  A ovo za trazenje Pola GTI ili Ibize Cupre - strpljen, spasen 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
|
|
|
|