Evo moj slucaj...Da se malo nasmijete
kupio auto(polovan, O2)...I dovezo se u zg...I taman imo dosta do benzinske...I reko moram pazit vozio sam benzinca sad da ne natočim benzin...Stanem, natankam-pomaknem se 10 m jer sam buraza moro zvat...Auto se zgasi...reko jebote koji sad K....
Upalim, on se opet zgasi nakon 3 sec....Pa reko u pm...kakav sam auto kupio...Proradi mi lampica(tek sad da!!!!)
Pogledam račun..."Eurosuper 95"...ma reko nemoguće...pa pazio sam...jest da sam se čudio kak je šira rupa na O2 nego na cliu(benzin) za gorivo ali....Idem gledat tamo na pumpu..i fakat...da antankao sam benzin pun rezervar....
Zovem servisera kod kojeg servisiram aute i velim...čuj trebam te hitno napravio sam pizdariju(a znao je da dolazim do njega da pogleda šta sam kupio)...On ko iz topa:"Znam, benzin si nalio..."
Došlepao auto do njega...Ispraznili tank(skinuli sic), ispraznili(posisali) filter goriva, novi filter...ulili DIESEL, u filter također...i kresnuo nakon malo verglanja....i sve 5 evo već godinu dana...E sad on mi je rekao kad se vratio sa probne vožnje da sam imao više sreće nego pameti...I sreća da nisam na cestu izašo nego je praktički auto u leru samo odradio dok nije "registrirao nesto krivo"...i zgasio se...
A mislio sam da se ovo samo ženama može dogodit...Najsmješnije mi je to što sam si 5 puta rekao da moram pazit šta tankam jer sam do sad benzin točio gotovo uvijek....I opet ulio krivo...-mislim(ali samo mislim

) da mi se nakon toga to sad više nemože ponoviti