Vuk
Škoda klub / član
RIspekt 12
Fabia1.9TDI Elegance+Yeti Experience 2.0TDI 170
|
 |
« na: Travanj 02, 2010, 12:49:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 02, 2010, 12:57:18 » |
|
Ovo za xenone je netocno jer, ako se ugraduje aftermarket HID kit onda ne trebaju niti peraci farova niti automatska nivelacija. Ono sto definitivno treba je fiksirati balaste na karoseriju. Iz kojeg broja je ovo? Vjerojatno treba opet napunit proracun s necime pa su se sjetili da ima dosta "nabrijanih" auta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
Kako se čuje šepavi TDI? Ovako: Pazi kaktussssssssssss! Šta ne paziššššššššššš?!
|
|
|
lala 30
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 02, 2010, 01:05:07 » |
|
kod nas moraju xenon svijtla imati i perače farova ( po zakonu) dali HID u to spada ne znam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 02, 2010, 01:25:46 » |
|
Po stoti put --> HID = Xenon  Ja sam napisao da se to odnosi na aftermarket ugradnje i to stoji jer sam vidio pravilnik CVH-a o tome. Tvorcnicki xenon (HID) farovi ne mogu proc homologaciju bez peraca farova i nivelacije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
Kako se čuje šepavi TDI? Ovako: Pazi kaktussssssssssss! Šta ne paziššššššššššš?!
|
|
|
bantic
Administrator
RIspekt 2
Statler
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 02, 2010, 01:52:22 » |
|
u tom tekstu nema ništa novo napisano.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kresimir
bpp
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 02, 2010, 01:54:44 » |
|
Da. Samo mi nije jasno ovo oko xenona. Ako imam original sta njih boli kurac krasan. Kaj su ljubomorni? Perace cu stavit, ali koliko ja znam fabia nema autonivelaciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Find me at : www..com
|
|
|
bantic
Administrator
RIspekt 2
Statler
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 02, 2010, 01:56:36 » |
|
moraš imati sve što se mora imati. da je to tako kako ti razmišljaš onda bi auti dolazili u dijelovima i sastavljali bi ih kako želimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kresimir
bpp
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 02, 2010, 01:57:48 » |
|
Ja samo kazem da su to gluposti. Al ajd, moraju i oni negdje zaradit. Bmk meni je to OEM part.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Find me at : www..com
|
|
|
bantic
Administrator
RIspekt 2
Statler
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 02, 2010, 02:10:45 » |
|
nisu gluposti. to je svugdje u svijetu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 02, 2010, 02:12:49 » |
|
Kako fabija nema auto-nivelaciju?? Naravno da ima. Jesi vidio na ijednoj RS-ici da ima rucno podesavanje visine snopa? Ima modul koji je spojen na zadnji most i regulira visinu snopa na osnovu opterecenja. Istina da nema onu fensi-smensi foru kao npr. Audi kada das kontakt da farovi odu malo gore pa malo dolje, ali ima automatsku nivelaciju. No dobro, sad ce sve otic u offtopic oko nivelacije farova i peraca  Sve sto je u ovom tekstu je odavno na snazi, samo su sada ocigledno odlucili malo vise provjeravat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
|
|
|
Woofer
Forumaš
RIspekt 0
2005. Fabia 1.9 Sdi
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 02, 2010, 02:17:09 » |
|
Kako gdje valjda, bio sam nedavno na tehničkom pa ništa posebno nisu provjeravali nego inače. A imam naprijed folije, dobro, ne primjeti se toliko ali svejedno i ako su baš picajzle onda su me mogli zafrkavat i za spojler koji nije sa neke serijske izvedbe a i ne vjerujem da je homologiran. Ništa što i dalje jedan Starčević neće moći riješiti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
2005. Fabia 1.9 Sdi
|
|
|
Gonzaga
Forumaš
RIspekt 0
Octavia Mk1 vRS
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 02, 2010, 02:25:14 » |
|
Kako fabija nema auto-nivelaciju?? Naravno da ima. Jesi vidio na ijednoj RS-ici da ima rucno podesavanje visine snopa? Ima modul koji je spojen na zadnji most i regulira visinu snopa na osnovu opterecenja. Istina da nema onu fensi-smensi foru kao npr. Audi kada das kontakt da farovi odu malo gore pa malo dolje, ali ima automatsku nivelaciju.
No dobro, sad ce sve otic u offtopic oko nivelacije farova i peraca  Sve sto je u ovom tekstu je odavno na snazi, samo su sada ocigledno odlucili malo vise provjeravat. Moja rs-ica mk1 (OEM xenon) ima tu fensi foru kad dam kontakt..... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2010, 02:29:01 od Vanila Fejs »
|
Evidentirano
|
Forge Splitter Valve, Forge FMIC, eBay 5 layer Silicone TIP, BMC filter, 2.5" Milltek decat non resonated exhaust,G60/VR6 conversion,Peloquin diff, OCT tweaked by RSR Motorsport... 
|
|
|
lala 30
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 02, 2010, 03:22:11 » |
|
Po stoti put --> HID = Xenon  Ja sam napisao da se to odnosi na aftermarket ugradnje i to stoji jer sam vidio pravilnik CVH-a o tome. Tvorcnicki xenon (HID) farovi ne mogu proc homologaciju bez peraca farova i nivelacije. šta sam ja pogrešno napisao ( osim što sam nisam naglasio xenon tvornički) 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2010, 03:23:50 od lala 30 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
bantic
Administrator
RIspekt 2
Statler
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 02, 2010, 05:36:54 » |
|
meni samo nije jasno tko financira ostecenje folija ili stakla dok djelatnik STP-a provjerava da li je folija ili original?
te kontrole ja podrzavam. auto ipak treba biti siguran na cesti a ne bilo koga ugrozavati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
QuikSilveR
Forumaš
RIspekt 0
Skoda SUPERMAN
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 02, 2010, 06:10:04 » |
|
samo cu reci, lijepa BiH...nitko te nista ne pita jer ne zele da znaju, a i mrsko im haha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
It isn't rockin', if wheel-shaft isn't knockin'
|
|
|
|