RobyZg
Forumaš
RIspekt 0
OCT Combi 2.0TDI SportstylePlus
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 27, 2010, 09:42:46 » |
|
Ne znam za yetia ja sam na svoju octaviju dobio 7% auto 203 tisuče kuna. Može se samo treba zapeti i ne odustajati napravi ovo kaj ti je vuk rekao uzmi tu ponudu i u drugi salon dava tri salona i sa 4% na 6% češ sigurno doči.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
misonja
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 28, 2010, 10:30:39 » |
|
Evo da se pohvalim da je naručen novi Yeti  Nakon malo raspitivanja u nekoliko salona i pregovaranja uspio sam još malo spustiti cijenu (nešto preko 5%). Mislim da sam mogao izvući još koji postotak ponovnim obilaskom drugih salona, ali kao što Vuk reče, nije sve u popustu. Meni osobno je bitan i njihov odnos prema meni od samog početka dok još nisu znali koliko sam ozbiljan kupac (u nekim salonima su me u početku jedva pogledali). Uglavnom, ja sam zadovoljan, a to je najbitnije  Sad ga još treba dočekati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mramor
Škoda klub / član
RIspekt 1
Škoda
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 29, 2010, 06:30:47 » |
|
(u nekim salonima su me u početku jedva pogledali).
znam na što misliš. s takvim stavom "super" se bore protiv recesije  a onda poslije kukaju da država uništava automobilski biznis. još najbolje da je država davala poticaje kao u njemačkoj ili francuskoj, kao što su naši auto dileri tražili. postoji samo jedna "mala" razlika: mi nemamo tvornice automobila, samo proizvodimo neke dijelove i u toj branši je zaposleno do 500 ljudi max. dakle globalno - skoro pa ništa. to bi bili samo poticaji trgovcima automobilima. a onda se oni ovako odnose prema kupcima.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 29, 2010, 06:33:06 od Mramor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laser
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 29, 2010, 09:52:32 » |
|
Glavno je da si ti zadovoljan sa uslugom trgovca tj. salona i da si odabrao ono sto zelis kupiti. A da si mogao dobiti vise od 7% i obvezno, kasko, regu, kljuc u ruke, tepihe, opremu, navigaciju ili slicno mogao si... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 29, 2010, 09:59:34 od Laser »
|
Evidentirano
|
Mrzim raditi sa idiotima i lopovima...
|
|
|
Vuk
Škoda klub / član
RIspekt 12
Fabia1.9TDI Elegance+Yeti Experience 2.0TDI 170
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 29, 2010, 11:00:03 » |
|
Ja sam dobio sve navedeno osim navigacije  Kad malo bolje razmislim jednom sam u tom salonu dobio i besplatnu navigaciju na nagradanoj igri, pa nemoram bas svaki put.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
misonja
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 30, 2010, 02:00:01 » |
|
Nije mi baš jasna jedna stvar -> Tko daje besplatnu registraciju, obvezno i kasko osiguranje osim u slučaju financiranja putem kredita/leasinga? ...ako ništa, dobio sam set tepiha i obveznu opremu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mramor
Škoda klub / član
RIspekt 1
Škoda
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 30, 2010, 06:41:58 » |
|
U "moje doba" davalo se i jedno i drugo...  To ti sve mora odobriti prodajni agent.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laser
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 30, 2010, 07:38:02 » |
|
Nije mi baš jasna jedna stvar -> Tko daje besplatnu registraciju, obvezno i kasko osiguranje osim u slučaju financiranja putem kredita/leasinga? ...ako ništa, dobio sam set tepiha i obveznu opremu  U najvećoj većini slučajeva registraciju, kasko, obvezno daje leasing kuća ili banka u suradnji sa auto kućom koja prodaje vozilo. Koliki ti je rok isporuke dobio Yeti koji si naručio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
misonja
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 30, 2010, 01:37:27 » |
|
Za sada je rok 5 mjeseci, ali rekli su mi da je nekoliko Yeti-a naručenih unatrag 2 tjedna 'upalo' u normalan rok isporuke od 2 mjeseca, pa se nadam da će možda i moj tako  Točniju informaciju će imati za 15-ak dana, kad dobiju odgovor iz tvornice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laser
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 30, 2010, 03:05:26 » |
|
Za sada je rok 5 mjeseci, ali rekli su mi da je nekoliko Yeti-a naručenih unatrag 2 tjedna 'upalo' u normalan rok isporuke od 2 mjeseca, pa se nadam da će možda i moj tako  Točniju informaciju će imati za 15-ak dana, kad dobiju odgovor iz tvornice. Nadajmo se da će ti doći unutar 90 dana.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mramor
Škoda klub / član
RIspekt 1
Škoda
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 13, 2010, 06:31:47 » |
|
Jučer sam čuo da su Švicarci dobili naše (hrvatske) kvote Yetia. Da su poludili tamo za Yetijima! A mi smo (naravno) manje tržište i manje bitno od Švicaraca. Zato toliko čekanje, za Oktavije i ostale modele je puno kraće vrijeme dostave.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laser
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 14, 2010, 10:19:59 » |
|
Jučer sam čuo da su Švicarci dobili naše (hrvatske) kvote Yetia. Da su poludili tamo za Yetijima! A mi smo (naravno) manje tržište i manje bitno od Švicaraca. Zato toliko čekanje, za Oktavije i ostale modele je puno kraće vrijeme dostave.
Kriva informacija. Yeti ima najnormalniju isporuku i to max. 90 dana i to sam puno rekao. Misonja, ziher ti auto dolazi u normalnom roku znaci do 90 dana. Nikakvi Svicarci nisu problem. Isporuka se potpuno normalizirala za Yeti, a sada je koliko cujem od uvoznika problem Superb combi i isporuka je cca. 150 dana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
misonja
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 15, 2010, 12:08:54 » |
|
Dobio sam i ja informaciju da se isporuka Yeti-a normalizirala, tako da bi trebao doći za max 90 dana :-)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mramor
Škoda klub / član
RIspekt 1
Škoda
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 15, 2010, 01:09:07 » |
|
Budući da sam tu info dobio direktno od PIE... onda tu nešto ne štima, ili vi imate potpuno drugačije informacije. Odjednom. Ali dobro, ja nikoga ne nazivam lažovom. Za razliku od drugih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Laser
Škoda klub / član
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 15, 2010, 01:35:12 » |
|
PIA nije uvijek relevantna. Dajem ti informaciju direktno iz P.Z. Auta. I sve sa isporukama za Hrvatsko trziste stima. Ne postoje nikakvi prioriteti vec tvornice rade po principu tko prvi naruci ide u proizvodnju. Eto, tako ti to ide... Pozdrav!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 15, 2010, 01:40:45 od Mramor »
|
Evidentirano
|
|
|
|