Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 08, 2012, 09:09:13
Škoda ForumŠkoda AutomobiliYetiNovi Yeti - 110 KS 4x4
 Str: 1 2 [3] 4   Dolje
Ispis
Autor Tema: Novi Yeti - 110 KS 4x4  (Posjeta: 2641 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mramor
Škoda klub / član

RIspekt 1

Škoda

« Odgovor #30 na: Svibanj 15, 2010, 01:40:57 »

I nemoj kvotati post iznad
Evidentirano

Mrki77
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #31 na: Svibanj 16, 2010, 11:53:51 »

Ja sam prije cca 2 tjedna dobio informaciju iz Zubaka da se ceka 6 mjeseci na Yetija, ali kao ima dovoljno modela na lageru pa da ce se sigurno nesto naci. 
Evidentirano

www.mojturist.hr - Web stranice za apartmane i privatni smještaj
Laser
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #32 na: Svibanj 17, 2010, 10:05:09 »

Bila je situacija da je u jednom trenutku prije jedno 4 tjedna došla informacija iz tvornice i uvoznika da se Yeti čeka od 150 do 180 dana, ali je sada isporka normalizirana.
Navodno je sada problem kod Superb Combija i da se čeka 5 do 6 mjeseci.
Uvijek su u nekoj od tvornica kapaciteti blokirani za neki model s obzirom na narudžbe za velike kupce i slično.
Evidentirano

Mrzim raditi sa idiotima i lopovima...
BrDa
Forumaš

RIspekt 2

« Odgovor #33 na: Svibanj 23, 2010, 04:12:20 »

Zna li itko kad bi se 103 kW CR motori trebali pojavit u octaviji?
Evidentirano

Pretpostavka je majka svih zaj***!!!
Shvale
Škoda klub / član

RIspekt 1

« Odgovor #34 na: Svibanj 23, 2010, 04:55:19 »

Bit će dostupni prvi tjedan u lipnju... ali se već može naručiti...
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2010, 04:44:20 od Shvale » Evidentirano
misonja
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #35 na: Svibanj 28, 2010, 01:21:17 »

...bio sam prošli tjedan u salonu, te su mi rekli da moj Yeti ide u proizvodnju u 23. tjednu. Po nekoj mojoj računici trebao bi stići nekad u prvoj polovici 7. mjeseca, ali ne znam točno koliko im treba da ga slože, transportiraju i obave sve što se treba obaviti, pa možda griješim što se tiče procjene  Wink
Evidentirano
Laser
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #36 na: Svibanj 28, 2010, 02:15:04 »

Od tjedna proizvodnje, auto ti je u Hrvatskoj u roku od 2 tjedna što znači da ga možeš imati svakako do kraja Lipnja na cesti!
Evidentirano

Mrzim raditi sa idiotima i lopovima...
tititarantino
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #37 na: Studeni 05, 2010, 09:00:38 »

molim nekog od članova koji imaju yeti 4x4 sa 110 tdi motorom da daju osvrt na sposobnost preticanja istog. znam da bi bili idealno imati 140 ks ( o tome je već štošta napisano), ali me muči ta ogromna razlika u cijeni ( i o tome je već dosta rečeno ). nije da mi auto treba za ganjažu
Evidentirano
hakkler
Forumaš

RIspekt 1

1.9tdi tour+ 2006.

« Odgovor #38 na: Studeni 05, 2010, 09:28:41 »

Mislim da bi najbolje bilo da napraviš probnu vožnju s takvim motorom u Yeti-u pa da stekneš pravi dojam. 
Evidentirano

118,3ps = 9,4sek. = 5,6 lit
Mramor
Škoda klub / član

RIspekt 1

Škoda

« Odgovor #39 na: Studeni 05, 2010, 09:47:53 »

I 2.0 TDI 110 KS možeš čipati u ovlaštenom, o čemu je isto već dosta rečeno
Evidentirano

hakkler
Forumaš

RIspekt 1

1.9tdi tour+ 2006.

« Odgovor #40 na: Studeni 05, 2010, 10:02:22 »

Po performansama koje navodi Škoda..rekao bi da je malo tromiji od O2 s 105ks radi mase i lošijeg koeficjenta otpora zraka al kako je rekao mramor za dodatnih "par tisuća" možeš dobiti performase kao onaj s 140ks zadržavajući tvorničku garanciju a što je osjetno manje (novaca) nasuprot cijeni koliko više košta onaj s 140ks.
Al najbolje da probaš sam..na probnoj vožnji.
Evidentirano

118,3ps = 9,4sek. = 5,6 lit
misonja
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #41 na: Studeni 05, 2010, 11:35:20 »

U vrijeme kad sam kupovao Yetia nigdje nisam mogao pronaći verziju sa 110 ks za probnu vožnju, već samo 140 ks, tako da sam je praktički kupio na 'neviđeno' 
Uglavnom, kad je auto stigao mogu reći da sam ostao prilično ugodno iznenađen međuubrzanjima u odnosu na verziju sa 140 ks, a i auto je bio tiši (moj i bratov dojam, mada to ne mora imati veze samo s motorom, budući da se radi o različitim modelskim godinama testiranog auta i mog, pa su možda nešto mijenjali u međuvremenu).
Što se tiče preticanja, na manjim brzinama (do oko 100 km/h) snage je sasvim dovoljno, dok se povećanjem brzine sve više osjeti nedostatak snage za glatka preticanja.
U svakom slučaju mislim da se nikako ne isplati plaćati dodatnih cca 40000 kn za 30 KS i samo 40 Nm više (verzija 110 KS sa 4x4 ima 280 Nm, dok 110 KS sa prednjim pogonom ima 250 Nm, bar po tehničkim podacima u korisničkom priručniku).

...u planu je čipiranje, ali ne još. Plilikom kupovine raspitao sam se za čipiranje kod Škode, ali dobio sam odgovor da za sada to nije moguće za Yetia (gubi se garancija), a to je bilo u 7. mjesecu. Je li se nešto od tada promijenilo ne znam.

Preporuka je da svakako napraviš probnu vožnju s tim motorom prije konačne odluke
Evidentirano
tititarantino
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #42 na: Studeni 05, 2010, 12:36:12 »

hvala na odgovorima. zaboravio sam napisati da u puli nisam mogao isprobati verziju sa 110 ks, čak mi se čini da sad nemaju uopće nikakav model yetija (istina, rijeka nije preko svijeta, ali u pravilu mi je problem izgubiti cijeli radni dan za odlazak tamo ), te je stoga jedini izvor informacija internet. maltene ko kupovina naslijepo. mislim da bi bili sasvim ok da se jednom godišnje po salonim u RH napravi tjedan škode ( u svakom od njih ) sa SVIM verzijama SVIH modela i to po županijama. ne znam kako se inače vrši marketing u branši, ali smatram da je oglašavanje samo jedan segment istog ( valjda ovo čita netko iz škode  ).
off topic, pohvale ovom forumu u cjelini, ima podataka "između redova" koji se ne mogu naći u recenzijama na netu
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2010, 12:37:49 od tititarantino » Evidentirano
Mrki77
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #43 na: Studeni 06, 2010, 04:37:16 »

Sta su prodali onog smeđeg od 110ks u salonu?!?
Evidentirano

www.mojturist.hr - Web stranice za apartmane i privatni smještaj
Nickolaidis
Forumaš

RIspekt 0

Diesel power ...

« Odgovor #44 na: Studeni 06, 2010, 07:34:50 »

Tour se ukida proizvodnja a O2 prije FL-a postaje novi tour (imenom).

Malo je nerelno toliko dugo čekanje na novi auto, a i to su veliki novci,
u prvom planu.

Dobivanje popusta je doata muka, i meni je bilo tako sa prvom O1.

Ali, ja sam naribao, uzeo auto sa skladišta "za odmah" bi rekli,đa da sam čekao,
možda bi i dobio auto bez grešaka koji je moj isporučeni imao...a možda i nebi.

Sada sam definitivno stajališta da je bolje kupiti polovni provjereni auto od prvog vlasnika sa malo km uredn oservisiran i bez grešaka nego novi za veće novce.

Rađe razliku novaca uložiti negdje drugdje...ipak kriza je...
Evidentirano

Diesel power ...
 Str: 1 2 [3] 4   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: