Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 08, 2012, 11:06:20
Škoda ForumŠkoda AutomobiliFabia mk1Vjetrobrani (deflektori, zaštita od vjetra...)
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Vjetrobrani (deflektori, zaštita od vjetra...)  (Posjeta: 960 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bellagio
Forumaš

RIspekt 0

Fabia 1,2 HTP '04

« na: Lipanj 12, 2010, 11:23:36 »

Kupio bi takve vjetrobrane za prednja vrata.

Pretpostavljam da bi naručivanje iz njemačke bilo preskupo kad naša carina primi u ruke paket vrijednosti 50€ pa još dostava k tome...
Malo surfajuči netom dolazim do Autoprizme iz BiH i njihovog partnera u Splitu PSC Lončar.
Autoprizma nema Milotecove, ali u Splitu imaju. Cijena 395 kn + dostava 50. Vjerujem da je jeftinije ovako naručiti nego direktno od Miloteca.

Pa pitam vas, jel ima tko te vjetrobrane? Lončar kaže da ima baš te koje prodaje i Milotec, a da ih proizvodi njemački CLIMAIR.
Kvaliteta, iskustva?
Evidentirano
Favorit Extreme
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #1 na: Lipanj 12, 2010, 08:46:20 »

Koje god kupiš i staviš nećeš požaliti . Treba swamo poslije  svakog pranja auta njih posebno pobrisati jer kad sunce uprži onda ostaju kapljice ugravirane na plastici.Imaš to za kupit u svim ovlaštenim servisima.
Evidentirano

Tražim stalni posao.
hakkler
Forumaš

RIspekt 1

1.9tdi tour+ 2006.

« Odgovor #2 na: Lipanj 12, 2010, 10:08:11 »

Imam ja na O1 . Kupljeni u skoda shopu u (zg. u selskoj..cca 200 čuna manje nego u ovlaštenom) Sve točno kako je Fav napisal.I drže i na 120-130km/h s full otvorenim prozorom..dalje nisam isprobaval 
Evidentirano

118,3ps = 9,4sek. = 5,6 lit
bellagio
Forumaš

RIspekt 0

Fabia 1,2 HTP '04

« Odgovor #3 na: Lipanj 16, 2010, 10:13:43 »

Kupljeno, dostavljeno, namontirano.
Imam jedno pitanje. Kako je ispravno?

Na obadvije verzije se prozor nešto teže zatvara, iako prva slika ljepše izgleda . 
Evidentirano
Favorit Extreme
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #4 na: Lipanj 16, 2010, 07:01:27 »

Prozor će se jedno vrijeme teže zatvarati ali kad sjedne na svoje mjesto nebi trebalo biti problem sa zatvaranjem. Probaj kad je prozor zatvoren lagano čupati deflektore na van pa će sjest u predviđeno mjesto na vratima.Samo pažljivo.
Evidentirano

Tražim stalni posao.
hakkler
Forumaš

RIspekt 1

1.9tdi tour+ 2006.

« Odgovor #5 na: Lipanj 16, 2010, 07:59:27 »

meni koji put prilikom zatvaranja desnog prozora..vrati se prema dolje..obično kad je auto na suncu (a več su preko godinu dana montirani)..isto tak mi javlja grešku na vag comu..al ugl. služi svrsi i ne zamaram se previše s tim 
Evidentirano

118,3ps = 9,4sek. = 5,6 lit
 Str: [1]   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: