Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 06, 2012, 12:20:34
Škoda ForumŠkoda servisTrgovina - Servis - IskustvaŠtasni
 Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje
Ispis
Autor Tema: Štasni  (Posjeta: 8241 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Favorit136

RIspekt 0

« na: Rujan 29, 2006, 05:47:36 »

Dragi moji ¹kodilaki i ¹kodilakice,nemojte iæi kod ©tasnija,a pogotovo nazvati za ne¹to jer vam preko telefona doslovce ka¾u "¹ta me zajebavate".A samo sam pitao za oglas koji su dali za Octaviu 1.8T. I to je danas kultura,balkanska. > > > > > Embarrassed Embarrassed
« Zadnja izmjena: Travanj 12, 2010, 11:23:42 od Mramor » Evidentirano
DUŠKO

RIspekt 0

« Odgovor #1 na: Listopad 18, 2006, 08:52:49 »

©tovani gospodine !

Nadam se da Vas ovaj odgovor neæe uvrijediti ili omalova¾iti jer mi to nije namjera, ali ne mogu se oteti dojmu da ste Vi nas poku¹ali omalova¾iti a da za to nemate razloga.
Naime, na dan utakmice Hrvatska - Engleska ( neznam toèan datum ali ga nije problem saznati ) oko 19.00 sati na Va¹ poziv javio se Savjetnik prodaje novih i rabljenih vozila gosp. Du¹ko Grba. Na¹ razgovor je tekao na naèin da ste  Vi pitali za Octaviu 1,8 Turbo a ja sam odgovorio da je prodana prije mjesec dana. Vi ste pitali dali æemo jo¹ imati takvo vozilo, ja sam Vam odgovorio da ne mogu znati ¹to æe biti za mjesec dva, ali ( s obzirom da sam pet minuta prije takoðer vodio razgovor sa strankom u vezi tog vozila ) sam istodobno i prokomentirao da kako je ¾ivot takav u smislu da mi isto vozilo stoji pet mjeseci,(nitko ne pita za njega) napokon ga prodam i onda me dvoje ljudi u pet minuta pita za isto vozilo. Vi ste tada pitali za¹to se ja derem na Vas, na ¹to sam Vam odgovorio da imam malo jaèi i dublji glas, pa Vam zato izgleda da se derem.
Ako ste se Vi nakon takvog razgovora na¹li uvrujeðeni ja Vam se isprièavam.

Jo¹ jednom ponavljam da mi nije namjera svaðati se sa Vama, ali ne mogu dozvoliti da me netko nakon 6 godina provedenoj u ©kodi "©tasni" sa jako puno prodanih novih i rabljenih
 vozila naziva balkancem i sl.

Pozdrav !
Savjetnik prodaje novih i rabljenih vozila
Du¹ko Grba
Evidentirano
Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #2 na: Listopad 18, 2006, 08:59:34 »

Dragi gospodine Du¹ko,nije moj problem koliko ljudi vas je pitalo za taj auto ni koliko je taj auto stajao kod vas.A va¹ glas sam ja èuo od poèetka razgovora,a ne samo dok ste se iderali na mene.Ako vi nemo¾ete profesionalno obavljati svoj posao to je va¹ problem a ne moj.I ja radim sa strankama i ja imam svoje ¾ute minute pa se ne derem na nikog ni nemam takav rijeènik dok radim.Za sve postoji vrijeme i mjesto.Samo bi ja bio sretan da me neko nazove za auto,bilo kakav,a ako ga nebi imao ponudio bi mu bilo ¹ta.Mo¾da bi kupio i novi takav,onu Octaviu Tour sa takvim motorom.
Evidentirano
Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #3 na: Listopad 18, 2006, 09:02:44 »

A zvao sam 29.10.2006 u 18:30.A kaj se tièe nogometa,ja ga ne gledam.Za mene je to najgluplja igra koja zabavlja mase.Kruha i igara ko u starom Rimu.Da zabavlja mase dok dana¹nji gladijatori zaraðuju masnu lovu igrajuæi se loptom.A ako neko posjeèuje kladionice,onda je posebno nervozan... No samo ¾elim reæi da ste svojim pona¹anjem izgubili potencijalnog kupca.Bilo rabljenog ili novog vozila.
Evidentirano
dentist
Forumaš

RIspekt 1

« Odgovor #4 na: Listopad 18, 2006, 10:39:44 »

A zvao sam 29.10.2006 u 18:30.A kaj se tièe nogometa,ja ga ne gledam.Za mene je to najgluplja igra koja zabavlja mase.Kruha i igara ko u starom Rimu.Da zabavlja mase dok dana¹nji gladijatori zaraðuju masnu lovu igrajuæi se loptom.A ako neko posjeèuje kladionice,onda je posebno nervozan... No samo ¾elim reæi da ste svojim pona¹anjem izgubili potencijalnog kupca.Bilo rabljenog ili novog vozila.

Bravo majstore!
Ovo za nogomet je ¾iva istina. Osim toga ¹to si napisao trebalo bi dodati jo¹ ovo: jedanaest (zapravo dvadestdvojica) poluretardiranih diletanata, uokolo napucava loptu, gledaju na tribine i misle si kako su ovi koji gledaju jo¹ gluplji o njih samih jer od toga nemaju ni¹ta, a ovi prvi vrte masnu lovu. Sramota!

A kad èuje¹ da ih netko intervjuira: jaooooo... onda sam ja dodao njemu...  aaaaahh onda on meni... onda se lopta odbila i...  (sve u svemu ne zna ¹to se u biti toèno dogodilo).

Sve u svemu: kao bikovi na gmajni, ni brige, ni pameti...

Dodu¹e, malo ih brine kojoj æe ga misici metnut' , ali to je druga prièa...

2Du¹ko: zaista je zanimljivo da uopæe spominjete nogometnu utakmicu. Kad se radi, radi se (ne gleda se utakmica, niti ste za to plaæeni), a da se mene pita, letjeli biste s posla samo tako. Zapravo, kad malo bolje razmislim, trebalo bi u potpunosti zatvoriti Va¹u firmu, s obzirom na cijene i nezadovoljstvo klijenata. Mo¾da bi se time trebala pozabaviti centrala.

Takoðer, mali savjet: Vi ¾ivite od mu¹terija, pa morate bez obzira na svoje raspolo¾enje biti fini i servilni, a kupac to ne mora. Ja imam pravo biti bahat i bezobrazan, pa èak i neobrazovan i glup, jer Vam namjeravam ostaviti novac, a Vi ste plaæeni da to odtrpite i odslu¹ate me....
S druge strane, kad sam ja u slu¾bi, ja sam taj koji mora biti fin, nasmje¹en i servilan.
Tako Vam je to...
Evidentirano

Dentists do it twice a day!
bantic
Administrator

RIspekt 2

Statler

« Odgovor #5 na: Listopad 18, 2006, 10:48:33 »

Umije¹ati æu se u ime foruma:

Drago æe mi biti kad se va¹ (mislim na obojicu) nesporazum rije¹i u najboljem svjetlu. Forum je i nastao da bi se rije¹ile mnoge tehnièke dileme, ali i da se razmijene iskustva meðu vlasnicima ©koda i glede servisa. (O tome smo razgovarali izmeðu ostalog kad smo bili i kod direktora ©kode za Hrvatsku)

Èinjenica je da se najvi¹e èlanova foruma ¾ali upravo na ©tasni (¾alili smo se i na Cerini pa se vi¹e ne ¾alimo) pa najbolje da ekipa iz ©tasnija razmotri sve navedene probleme i poku¹a ih ukloniti ako oni za njih postoje, kao i to da ekipa sa foruma napi¹e ¹to ih smeta kod svih servisa (ne samo ©tasni) i onda mo¾da bude ne¹to od svega toga jer neæu dopustiti uèestale rasprave na relaciji vlasnik<->servis koje æe iæi u nedogled.

2Du¹ko: Balkanac nije lo¹e biti - to ne trebate shvatiti kao pogrdan naziv!
2Favorit136: Balkanac ne treba¹ uzimati za pogrdan naziv jer ¾ivi¹ na Balkanu pa si stoga i ti balkanac. Mo¾da bolje da si upotrijebio "talijan" ili "¹panjolac" Grin
2Dentist&Favorit136: Ostavite se nogometa u ovoj temi.
2Dentist: Ako je u ©tasniju dogovoreno da se mo¾e "izbivati" sa radnog mjesta kad je neka aktualna utakmica, mi ne mo¾emo ni¹ta protiv takve poslovne politike osim ignorirati ih prije, za vrijeme i nakon utakmice. (Utakmicu nisam gledao jer sam taj dan radio na projektu od 7:30 do 20:00, a nakon toga rje¹avao neke stvari za roditelje do 21:00 pa i¹ao na cugu - bilo mi je drago kad sam saznao da su na¹i pobijedili iako ne ludim za tekmama bilo kakvim)
Evidentirano

dentist
Forumaš

RIspekt 1

« Odgovor #6 na: Listopad 18, 2006, 10:58:33 »

OK. Ostavimo se nogometa. No ¹to se servisa tièe, imam i osobna lo¹a iskustva i to iz vremena kad sam vozio Favoritku, a i kasnije kad sam vozio Feliciu. Na¾alost, kod njih se toèno osjeti razlika u radu kad se radi za "¾ivu lovu" i kad  se ne¹to radi "besplatno" pod garancijom.

Mali detalj: Felicia mi je bila pod garancijom, a do¹ao sam k njima zbog problema s centralnim zakljuèavanjem. Rastavili su mi vrata, poderali onaj najlon iznutra (tako da se je kasnije u vo¾nji èulo fijukanje vjetra) i kao vrhunac svega stra¹no zamastili i zasrali tapecirung. Poku¹ali su ga oèistiti, ali nisu uspjeli. Jo¹ su vi¹e utrljali neèistoæu u oblogu vrata.

A bilo je dovoljno samo oprati ruke.... eh, da.!
Evidentirano

Dentists do it twice a day!
Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #7 na: Listopad 18, 2006, 11:33:54 »

oprosti ali balkan ne poèinje od zagreba.pa ja ne ¾ivim na balkanu.po zemljopisnim pravilima i svemu kaj sam do sada uèio u ¹koli,balkan poèinje kojih 200km jugoistoèno od zagreba.i smatram da samo mi hrvati kulturniji narod od balkanaca.ima izuzetaka.ali je sve u svemu omjet kulturnih i nekulturnih ljudi obrnuto proporcionalan u hr i dalje na jug.
Evidentirano
bantic
Administrator

RIspekt 2

Statler

« Odgovor #8 na: Listopad 18, 2006, 12:06:34 »

ne bi bas rekao da si u pravu... mene su i u osnovnoj i srednjoj skoli nastavnici i profesori ucili da je hrvatska na balkanu (da sam volio geografiju onda bi ti sad detaljno ispricao sto su me ucili)... moguce da je zagreb izdvojeni dio hrvatske sa balkana 

hrvati vs. balkanci? a?  Shocked

sto se tice same kulture to je totalni off topic ali svejedno: mora¹ upoznati i ostale narode oko sebe da bi odredio tko je kulturniji

Evidentirano

DUŠKO

RIspekt 0

« Odgovor #9 na: Listopad 18, 2006, 02:39:38 »

Dragi gospodine Du¹ko,nije moj problem koliko ljudi vas je pitalo za taj auto ni koliko je taj auto stajao kod vas.A va¹ glas sam ja èuo od poèetka razgovora,a ne samo dok ste se iderali na mene.Ako vi nemo¾ete profesionalno obavljati svoj posao to je va¹ problem a ne moj.I ja radim sa strankama i ja imam svoje ¾ute minute pa se ne derem na nikog ni nemam takav rijeènik dok radim.Za sve postoji vrijeme i mjesto.Samo bi ja bio sretan da me neko nazove za auto,bilo kakav,a ako ga nebi imao ponudio bi mu bilo ¹ta.Mo¾da bi kupio i novi takav,onu Octaviu Tour sa takvim motorom.

©tovani gospodine, nogomet sam spomenuo samo zbog provjere dali sam ja razgovarao ili netko drugi, jer se tog razgovora iz prve Va¹e objave nisam sjetio. Naime Vi ste rekli da sam ja rekao da me zajebavate ¹to mi ni u ludilu nebi palo na pamet. Namjerno sam spomenuo utakmicu i "dernjavu" da uop¹te provjerim dali je to ono ¹to sam mislio da je. A to je da kada sam Vam rekao da nema vi¹e niti rabljenog a niti novog sa tim motorom, Vi ste pitali za¹to se ja derem, na ¹to sam Vam odogovorio da mo¾da imam jaèi glas ali se ne derem. Vi ste mi na to poklopili slu¹alicu.
S obzirom da ne pamtim da mi je to netko napravio, razgovor sam zapamtio po tome ¹to je taj dan bila utakmica i nogomet sam spomenuo samo zbog toga.
Za neupuæene utakmica je poèela u 19.00.- a gore navedeni razgovor se vodio pola sata prije, pa prema tome nemojmo od muhe raditi slona. (a inaèe mi je tv od radnog stola 4,5 metara ).
Lijep pozdrav !
Savjetnik prodaje novih i rabljenih vozila
Du¹ko Grba
Evidentirano
Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #10 na: Listopad 18, 2006, 04:55:39 »

Pa kako to,gospodine Du¹ko,niste tako jako deknuli i onaj " Halo " dok sam nazvao,u slu¹alicu kao i to "©ta me zajebava¹...!!!".A ni daljnje reèenice poslije dok sam pitao ¹ta se na mene derete nisu bile toliko glasne ko ta.Svejedno va¹ rijeènik nije na nivou jednog ozbiljnog,poslovnog èovjeka.Jer vi ¾ivite od nas i na¹e potro¹nje a ne mi od vas.Auto salona ima ko pljeve. > Vi jo¹ ne shvaèate da balkanizam od kletvi vi¹e ne pali.Da je kupac u pravu,da nema vi¹e monopola.A reklamu sam vam stvorio,negativnu.
©teta da vam internet stranica ne radi kako treba,pa da su vam nadreðeni proèitali mail koji sam uputio odma poslije na¹eg razgovora.Da sam bli¾e Zagrebu sigurno bi vas i posjetio.A ako ste nagluhi pa vièete,kupite slu¹ni aparat,megafon vam sigurno netreba.U to sam se uvjerio.
Evidentirano
Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #11 na: Listopad 18, 2006, 05:03:29 »

A osim toga,ja sam naveo datum.Utakmica je bila puno poslije. >Oèigledno ja nisam jedini na koga ste se iderali preko telefona.I pogrije¹io sam vrijeme.Bilo je 18:20 dok samo zavr¹ili razgovor. >
Evidentirano
Favorit Extreme
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #12 na: Listopad 18, 2006, 07:32:26 »

Napokon nastala prava svaða , radim veæ par godina sa navedenim servisom i mogu ih samo pohvaliti jer sve djelove ¹to sam naruèio preko njih oni su u najkraæem moguæem roku nabavili.
©to se tièe prodaje djelova ©tasni i Porsche - zagreb svaka èast. U firmi imamo 5 ¹koda , od superba , octavia 1 , nekoliko fabija.

Zanimljivo je kako su ti svi servisi izgraðeni prodajom i servisiranjem favorita i felicija a danas ti servisi ka¾u da su to stara  auta i da oni to vi¹e ne popravljaju. 
« Zadnja izmjena: Listopad 18, 2006, 07:36:13 od Favorit Extreme » Evidentirano

Tražim stalni posao.
Lim@ RS
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #13 na: Listopad 18, 2006, 08:39:33 »

2 Favorit : Dali i servisirate vozla kod njih?

Bio u servisu, i procijeni kvar, dogovorili se da danas dodjem po auto, i kifla. Tek sutra...
Ja ako nesto obecam onda se potrudim da to napravim njima je bilo svejedno za njihovu rijec.

P.S. Jos kada sam vidio da su mi stavilo SAMO donji rub tablice STASNI, poludio sam.

Jos dan-danas mi to stoji na autu i prvom prilikom cu to potrgat, sta mi ima drkat po autu bez pitanja???

Ovo pisem ovdje namjerno jer vidim da je Dusko tu pa mozda i nekom prenese, ijako se to njega sigurno ne dotice
Evidentirano

Skoda FABIA vRS
Favorit Extreme
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #14 na: Listopad 18, 2006, 08:50:32 »

2 Lim@ RS : Vozila firme se servisiraju iskljuèivo kod ovla¹tenog servisa u Zagrebu iako taj   servis nema ovla¹tenje za tu ¾upaniju.
Svoje ¹kodice nikad nisam vozio u ovla¹teni ili neovla¹teni servis , iskljuèivo  sve radim sam i zato su auti pouzdani i dugotrajni.
Evidentirano

Tražim stalni posao.
 Str: [1] 2 3 ... 10   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: