Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 07, 2012, 03:56:14
Škoda ForumŠkoda servisTrgovina - Servis - IskustvaŠtasni
 Str: 1 [2] 3 4 ... 10   Dolje
Ispis
Autor Tema: Štasni  (Posjeta: 8254 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Lim@ RS
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #15 na: Listopad 18, 2006, 10:00:23 »

Ovo zaista ne kuzim, ijako taj servis nema ovlastenje za tu zupaniju? Pa za koju ima onda?

Ili je ovlasteni servis ili nije
Evidentirano

Skoda FABIA vRS
Juki
Forumaš

RIspekt 0

Fabia vRS

« Odgovor #16 na: Listopad 18, 2006, 10:09:28 »

2_Lim@RS: iAko

2_opcenito: ok, sekiram se samo citajuci ove retke. evo, Sub-u sa foruma u garanciji naplatili popravak u stasniju. mislim, onak, strasno nesto! ne radi pranje prozora ni naprijed ni iza. veli stasni "crijevo je istrunulo", pogledas malo jamstvene uvijete "ne vrijedi za istrunula crijeva...."; naravno, "istrunuto" crijevo nikome nije pokazano.

eto, da je moj auto krvi bi im se napio dok to ne srede, kao i svaku najmanju sitnicu koju otkrijem (a nakon par dana imanja auta sve izadje na vidjelo).

mislim, tako jednu odlicnu marku, tako jedan kvalitetan brand da upropasti hrpa "imamo love, al ocemo jos vise, bez obzira na sve" ponasanje servisa.

tretiran si kao Bog do trenutka kada pare sjednu na racun, a onda po starom "ko te je*e".
Evidentirano

Oni slabijeg duha, neka ne klikaju slijedeći link, posljedice mogu biti... iznimno ugodne
Sub
Forumaš

RIspekt 0

Fabia 1.4 MPI + LPG - LandiRenzo

« Odgovor #17 na: Listopad 18, 2006, 10:41:23 »

2_Lim@RS: iAko

2_opcenito: ok, sekiram se samo citajuci ove retke. evo, Sub-u sa foruma u garanciji naplatili popravak u stasniju. mislim, onak, strasno nesto! ne radi pranje prozora ni naprijed ni iza. veli stasni "crijevo je istrunulo", pogledas malo jamstvene uvijete "ne vrijedi za istrunula crijeva...."; naravno, "istrunuto" crijevo nikome nije pokazano.

eto, da je moj auto krvi bi im se napio dok to ne srede, kao i svaku najmanju sitnicu koju otkrijem (a nakon par dana imanja auta sve izadje na vidjelo).

mislim, tako jednu odlicnu marku, tako jedan kvalitetan brand da upropasti hrpa "imamo love, al ocemo jos vise, bez obzira na sve" ponasanje servisa.

tretiran si kao Bog do trenutka kada pare sjednu na racun, a onda po starom "ko te je*e".

nisu mi naplatili popravak, nego novo crijevo....
a sto se tice aljkavosti, tu se slazem, crijevo u 2 dana ne moze strunuti pa da sam kralj baksuza!! radilo je u nedelju normalno, nakon dva dana (u stasniju) crijevo je "strunulo", na koju foru?!?! a ne mogu dokazati da je radilo... i jebiga....

deder
Evidentirano

Gyros je zakon..
zveki

RIspekt 0

« Odgovor #18 na: Listopad 19, 2006, 10:55:12 »

Nemogu vjerovat da toliko pljujete po ©tasniju, imam osjeèaj da to netko pali iz konkurentne firme, tj. iz drugog ¹kodinog servisa. Ja mislim da je to netko iz neke druge firme jer u kritikama se spominje samo ¹tasni ( interesantno ).  Èini mi se da ove stvari pi¹u prete¾no djeca koja niti nemaju auto. Ja osobno imam jako dobra iskustva i prezadovoljan sam ©tasnijem ( toènije sa deèkima na prijemu ) kaj god te zanima reèi èe ti i napraviti, samo kaj ima nas kaj mislimo da ovla¹teni servisi moraju imati sve kaj nam padne na pamet. U principu mogli ste kupiti mercedesa a ne ¹kodu pa bi vidjeli da se i mercedes kvari i da nije kriv servis nego auto.
Deèki su mladi ali znaju svoj posao ,   pohvale na sav glas i to samo od mene nego i od mojih frendova ©KODA©A.

Poseban pozdrav deèkima na prijemu ! ( jesu mladi ali znaju svoj posao )

©tasni je kao servis ok . a kome ne pa¹e netreba mjenjati servis nego auto.( i tako u nedogled jer to su pacjenti sve im smeta pa niste kupili svemirski brod SVI AUTI IMAJU NEKE MANE )
« Zadnja izmjena: Listopad 19, 2006, 10:11:40 od zveki » Evidentirano
Stipe
Forumaš

RIspekt 0

najviđenija fabia u ZG :P

« Odgovor #19 na: Listopad 19, 2006, 11:15:21 »

zveki daj se predstavi u rubrici Novi Èlanovi! Hvala
Evidentirano
bantic
Administrator

RIspekt 2

Statler

« Odgovor #20 na: Listopad 19, 2006, 11:25:59 »

Ja osobno imam jako dobra iskustva i prezadovoljan sam ©tasnijem ( toènije sa deèkima na prijemu ) kaj god te zanima reèi èe ti i napraviti, samo kaj ima nas kaj mislimo da ovla¹teni servisi moraju imati sve kaj nam padne na pamet.

TI RADI© U ©TASNIJU! TI SE PONA©A© K'O BALAVAC!

Ili ako ne radi¹ u ©tasniju objasni otkud ti mail viki@stasni.hr 
Cool

Stvarno sam nastojao biti korektan u ovoj temi ali je ovaj post stvarno pre¹ao svaku mjeru.

Nadam se da æe predstavnici ©koda Auta preispitati situaciju ¹to se tièe ©tasnija i napraviti ne¹to po tom pitanju. Izvlaèiti se po principu "kupi Mercedes a ne ©kodu pa æe ti biti bolje" je u najmanju ruku neukusno jer ¾ivite od te ©kode! Pisati o zadovoljstvu kako se odradi posao u tvrtki u kojoj i sam/a radi¹ je za balavce. I meni su moje trafostanice i instalacije najbolje, ali svejedno se po¹tuje garancija i sve ostale obveze prema klijentu!

Nijedan od èlanova foruma nije dijete u mentalnom smislu i svi znaju ¹ta govore. Do sada se nije pojavio nijedan djelatnik iz nekog servisa na forumu da se bori sa nezadovoljnim vlasnicima. DA, na forumu je r5gtt koji je do¹ao na forum kako bi iskljuèivo saznao s kojim se to tehnièkim problemima susreæu vlasnici ©koda i jo¹ jedan èlan koji je osim na ovom forumu èlan i mnogih drugih foruma ali ne iz interesa njegove tvrtke nego iz ljubavi prema svom automobilu.

Zamolio bih da Remetinec ne mije¹ate s temom o ©tasniju jer koliko se sjeæam na Remetinec se nitko nije ¾alio nego su ih hvalili, a s obzirom na to nema te oslonca ni na teoriju o Porscheu.
« Zadnja izmjena: Listopad 19, 2006, 11:43:23 od bantic » Evidentirano

bantic
Administrator

RIspekt 2

Statler

« Odgovor #21 na: Listopad 19, 2006, 12:04:11 »

Ekipa evo samo za vas:

Zveki:
/no image/
Viktor Kralj
Servisni savjetnik

Du¹ko
/no image/
Du¹ko Grba
Prodaja novih vozila

Viktor je prava osoba koja vam mo¾e reæi kako mu deèki u servisu odlièno odrade posao na ©kodi.
« Zadnja izmjena: Listopad 19, 2006, 10:20:51 od bantic » Evidentirano

zveki

RIspekt 0

« Odgovor #22 na: Listopad 19, 2006, 01:15:28 »

o kakvoj korektnosti ti prièa¹

ovo je samo pljuvanje po nekomu a koretnos je da ako ima¹ s nekim ili negdje problema onda se javi¹ tamo i to se rije¹i
nikad nismo niti èemo nekoga odjebat niti èemo biti bezobrazni prema njemu
zato vas sad javno i iskreno molim ako ima kakvih problema javite se i sve èe mo rije¹iti ljutski
a ne preko foruma

aministrator vam je dao i moj mail
javite se jer nitko vas neèe gledati preko oka radi ovoga jer NISMO TAKVI kakve nas pojedinci prikazuju

Evidentirano
Favorit Extreme
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #23 na: Listopad 19, 2006, 01:45:30 »

Nemogu vjerovat da toliko pljujete po ©tasniju, imam osjeèaj da to netko pali iz konkurentne firme, tj. iz drugog ¹kodinog servisa. Ja mislim da je to netko iz porschea jer u kritikama se spominju samo ¹tasni i remetinec ( interesantno ).  Èini mi se da ove stvari pi¹u prete¾no djeca koja niti nemaju auto.

Odgovorni iz P-Z auta dobro znaju da u da u ovoj jadnoj dr¾avi nema po¹ten i kvalitetan servis za ¹kodu i ostale marke te grupacije.
©to se tièe konkurencije , ja radim u prodaji ¹koda djelova ali nikakav Porsche ili ne¹to tako slièno. Ovaj forum do sada nije bio pod utjecajem niti jedne firme pa æe tako ostati i dalje.
Evidentirano

Tražim stalni posao.
Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #24 na: Listopad 19, 2006, 01:51:36 »

sad ste poèeli mje¹at sve ¾ivo...ja sam zapoèeo temu da mi je DU¹ko ili ko veæ rekao umilim glasiæem ko preko megafon kaj ga zajebavam.
Evidentirano
bantic
Administrator

RIspekt 2

Statler

« Odgovor #25 na: Listopad 19, 2006, 03:17:41 »

o kakvoj korektnosti ti prièa¹

momak, necu se spustati na nizu razinu Wink

bio sam korektan i napisao da se nadam da ce se sve rijesiti i nisam pljuvao ni po kome jer smatram da se trebaju izjasniti obje strane.

danas si se upravo ti izjasnio u ime druge strane sa svojom pricom kako su prema tebi decki u servisu sasvim ok. iz tog teksta se dalo zakljuciti da je to kao neki drugi korisnik koji nema privatne veze sa stasnijem ali sam za svaki slucaj provjerio mail jer je to tipicna pojava kod slicnih problema i na drugim forumima Wink

lijepo odi na pretrazivanje i trazite ¹tasni, stasni... zatim procitaj sva negodovanja clanova foruma, a nakon toga pokusaj obrazloziti u svoju obranu ali ne tipa "vi niste" ili "vi ste ovo" nego napisite nesto tipa "prema nalogu od ¹koda auta taj se kvar ne priznaje u garanciji"
Evidentirano

Juki
Forumaš

RIspekt 0

Fabia vRS

« Odgovor #26 na: Listopad 19, 2006, 04:13:44 »

zveki:

ovo je pre strasno!

kako te nije sram tako stupiti u javnost; ocito je ovaj thread poceo kolati svim skoda prodavaonicama.

auto (pogotovo skoda u nasem slucaju) je najmanje kriv. najgori ste upravo _VI_ u prodavaonama i servisu.

prvo i najgore: garanciju ne priznajete i automatski odbijate. jer "sta mi znamo"? u puno takvih slucajeva mi dolazi da nekome odvalim glavu, ali naravno glumim pa sve na finjaka.

pogodi sto se dogodi na kraju "joj, ipak ste bili u pravu". e sad, da sam odvjetnik i da imam hrpu slobodnog vremena, sve bih vas redom tuzio jer me takvo ponasanje vrijedja. isto kao i lazi "da je sve u redu" a nije.

do daljnjega mi ostaje samo knjiga zalbe i drzavni inspektorat.

pokusaj ubojstva (na mene) od strane auto-remetinec cu spomenuti u nekoj duljoj jadikovki.

lopovi ste svi od reda, zao mi je sto vam to pise u opisu posla i sto od toga zaradjujete za kruh iako mozda niste takvi, stvarno mi je zao...

Evidentirano

Oni slabijeg duha, neka ne klikaju slijedeći link, posljedice mogu biti... iznimno ugodne
dentist
Forumaš

RIspekt 1

« Odgovor #27 na: Listopad 19, 2006, 04:56:27 »

Znam da ovo ¹to æu napisati ba¹ i nije korerktno, ali kad vidim fotke, ne mogu izdr¾ati:

s obzirom da sam vi¹e-manje pristojna osoba ogranièit æu se na slijedeæe:

od ovakvih "lepotana" ne bih kupio apsolutno ni¹ta, a kamoli auto. Odjela su kao salivena (onako, vi¹e za plac), a jedan od gospode bi komotno mogao zaraðivati za ¾ivot radeæi kao npr. kontrolor ZET-a ili sl.

Unaprijed se isprièavam, ter se bilje¾im sa psovanjem!

Grin
Evidentirano

Dentists do it twice a day!
Juki
Forumaš

RIspekt 0

Fabia vRS

« Odgovor #28 na: Listopad 19, 2006, 05:04:39 »

hehe dentist, ja te mogu smislit samo kao iskusnog mesara; kad se sjetim da se bavis zubima *horor*  Grin Wink
Evidentirano

Favorit136

RIspekt 0

« Odgovor #29 na: Listopad 19, 2006, 05:25:56 »

hebate  Grin Grin Grin pa njemu sjeti na stolac a radi¹ u servisu i jo¹ k tome ga lo¹e servisira¹...  Huh Huh Huh èovjeèe koja je to bol....................... Tongue Tongue Tongue
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 10   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: