Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 07, 2012, 04:24:21
Škoda ForumŠkoda AutomobiliYetiKomande dvozonskog climatronica
 Str: 1 2 [3]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Komande dvozonskog climatronica  (Posjeta: 1841 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
RobyZg
Forumaš

RIspekt 0

OCT Combi 2.0TDI SportstylePlus

« Odgovor #30 na: Kolovoz 01, 2010, 06:18:24 »

Kolegi su riješili DSG nakon šta je 6 puta ostavljao auto i bio bez njega mjesec i pol dana,to je sad novo.
Promjenili su dvije lamele i ulje.
Ja sad imam problem sa gumom gdje mi se guma sama od sebe ispumpala i iskočila kvrga jer su popucale sajle u njo,a nigdje nisam ni dotakao rinzola niti šata drugo.
Zvao sam Jakovića i veli mi da je to jako teško,ali da donesem gumu i da če je on slikati i da je to procedura
 Ja si sad moram kupiti novu gumu,a auto star 2 mjeseca jer ko zna koliko će to tajati ako uopče bude išta od toga.
Znači na novoj se gumi napravila kvrga inače je guma Bridgestone Potenza koja je napravljena u Poljskoj toliko o kvaliteti.
Ispričavam se na off......
Evidentirano

Prako
Forumaš

RIspekt 1

Oct Wag CRDPFRS l4125

« Odgovor #31 na: Kolovoz 02, 2010, 12:35:48 »

Ako su ti razmontiravali gume kad si mjenjao felge, lako je moguće da ju je vulkanizer previše "pritisnuo"
Evidentirano

E0A 1D0 5SL 5RQ 1KT 6FB 1AT 3FE 1N3 1NL H7D 4UF 4R4 3KD 3QT 4X1 4A3 8L5 J0N 7AA 8GU 8T2 9AK 8RM C3S N1A D93 K8D 1ML 4KF 3S7 4GF 4L6 6PE 6XK 7T6 8QL 8Q6 8X1 4K3 B44 G07 QN2 3L3 9P1 7X2 7X9 9ZU 8WC 7AL 3GN QG1 7MG L58 7P4 F0A 3S7 2UC
Laser
Škoda klub / član

RIspekt 0

« Odgovor #32 na: Kolovoz 02, 2010, 06:21:22 »

Dentist, servisu bi se mozda isplatilo naplatiti stranci, ali onda riskira gubitak ovlastenja rada od strane uvoznika tj. tvornice sto je visestruko skuplja opcija s obzirom na stalna ulaganja koje ovlasteni servis i trgovac ima. Postoje neki slucajevi kada se ovlasteni servis pravi blesav, ali to su rijetki primjeri. Zato se ide kod "velikih" (citaj: uredjenih sustava kao PIA, AutoZubak) koji imaju stroge procedure rada i jednostavno se ne smiju dovesti u situaciju da izgube licencu. Drugo, takvi veliki sustavi imaju certifikate ISO i TUV priznate od tvornice koji se nekoliko puta u godini provjeravaju. Samo "mali" ili "manji" trgovci imaju ponekada problema sa financijama pa izbjegavaju ili pokusavaju izbjeci odraditi jamstvo pa kazu stranci: "mi vam to ne radimo, odite u Zubak ili Porsche....". Takvi na kraju u pravilu gube povjerenje kod klijenata i pada im rapidno posao kao i ugled. Pravila tvornice kod odradjivanja jamstava su vrlo stroga po pitanju procedura koje trgovac tj. servis mora napraviti da bi jamstvo moglo biti priznato. Takodjer, tvornica dolazi jednom godisnje kod trgovaca u tzv. audit jamstva gdje trgovac riskira ogromnu financijsku kaznu ukoliko tvornica ustanovi nepostivanje procedura pri obradi jamstvenih zapisnika. Postoje situacije (iznimno rijetke) kada se jamstvo moze priznati djelomicno (npr. slucaj sa gumom koju je opisao RobyZg) jer je tesko utvrditi krivca. Jakovic ce sigurno uciniti sve da i to pokusa rijesiti na strankino zadovoljstvo, ali mora i on   postovati postupak prijave (slikanje ostecenja na gumi, slanje upita uvozniku itd.)
Eto, nadam se da sam barem malo pomogao oko misterije zvane jamstvo i priznavanje istog.
Evidentirano

Mrzim raditi sa idiotima i lopovima...
 Str: 1 2 [3]   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: