Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 08, 2012, 09:04:56
Škoda ForumŠkoda AutomobiliFabia mk1Nemirno radi i na 2000 okretaja
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Nemirno radi i na 2000 okretaja  (Posjeta: 443 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marko99
Forumaš

RIspekt 0

« na: Srpanj 26, 2010, 09:06:46 »

Pozdrav svima,
prije par tjedana sam imao problema sa lambda sondom (120 tkm) pa je zamjenjena i napravljen test motora u ovlaštenom boschovom servisu. Majstor je rekao da po testiranju vidi da brizgaljke ne treba čistiti pa sam odustao od toga, iako sam mislio da će i to raditi jer su mi simptomi bili: teško paljenje i hladan i vruć, pucanje u auspuhu, nemiran rad i propadanje gasa na momente (jako rijetko). Svijećice, ulje, filteri zamijenjeni prije mjesec dana, a filter goriva prije 15 tkm.

Idem doma od majstora i na obilaznici mi opet propadne gas na par sekundi i ponovno se sve vrati u normalu, jučer opet (5. brzina, oko 110 km/h - gas na oko 3000 okretaja). Primjećujem da motor nemirno radi i na 2000 okretaja (u vožnji i trza). Također mi teško i pali, neki dan dok je bio vruć od prve mi nije htio upaliti, tek drugi puta je kresnuo.
Evidentirano
Marko99
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #1 na: Srpanj 26, 2010, 01:26:30 »

Da li je netko imao slučaj propadanja papučice gasa (gubitak snage) i nemiran rad i u povišenim okretajima a ne samo u leru ?
Evidentirano
kresimir
bpp

RIspekt 0

« Odgovor #2 na: Srpanj 26, 2010, 02:59:00 »

Modul paljenja ti je mozda otisao? Koji motor je u pitanju? Meni se to dogodilo kad je otisao modul paljenja? I pitanje? Zasto ne odes na dijagnostiku i ocitas greske?
Evidentirano

Find me at : www..com
Marko99
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #3 na: Srpanj 27, 2010, 08:28:25 »

Prijatelju kažem ti da sam bio u Boschovom ovlaštenom servisu i grešaka nikakvih nije bilo osim lambde koju su zamjenili i onda opet testirali i nikakvih grešaka više nije bilo.
Auto je Fabia Comfort 1.4 MPI (50 kW), 2000 g., AME motor i stalno neke pizdarije s njom od kako sam ju novu kupio.

I što je najgore, još nisam našao poštenog majstora koji se kuži i u dijagnostiku i u mehaniku. Najčešće se svodi na to da zamjeni dio pa ako nije to onda još nešto itd. itd., a radi se o majstorima koji dopodne rade u ovlaštenim servisima. Zna li netko nekoga koji se istinski razumije u Fabiu ? Nemojte mi samo predlagati onog "Promidona" u Sesvetama, jer kod njega sam već bio.
« Zadnja izmjena: Srpanj 27, 2010, 08:38:54 od Marko99 » Evidentirano
kresimir
bpp

RIspekt 0

« Odgovor #4 na: Srpanj 27, 2010, 05:38:05 »

O kome ti pricas? Za tog covjeka nikad cuo. Dijagnostika se zove vag-com i to nema svatko  nego ljudi ovdje na forumu, a mozes otic i u ovlasteni na njihovu dijagnostiku, nisam siguran u ime. Nadalje ja ne pucam u prazno jer mi se to dogodilo dva puta i drugi put srecom dio pod garancijom. I ne brini, nisi jedini sa tim problemima. Svi smo to prosli. Nista novog   Ali salu na stranu. Ako je to, a vjerojatno je, ne gine ti bar 1000kn.
« Zadnja izmjena: Srpanj 27, 2010, 06:20:09 od kresimir » Evidentirano

Find me at : www..com
fabioso
Forumaš

RIspekt 0

leteca knedlicka

« Odgovor #5 na: Srpanj 27, 2010, 08:26:45 »

filter goriva ili pumpa treba izmjeriti tlak goriva
Evidentirano

I LOVE SPEK & LUK
Marko99
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #6 na: Srpanj 27, 2010, 08:35:30 »

filter goriva ili pumpa treba izmjeriti tlak goriva

Može biti, jer mi pumpa pri prvom paljenju nekada čudno radi. Imate li vi g. Fabioso vremena za tu provjeru i razrješenje problema i mogu li se najaviti za sutra ?

Ja sam neki dan i kupio filter u škoda shopu i dali su mi po broju šasije od 3 bara, ali nisam ga još stavio.
« Zadnja izmjena: Srpanj 27, 2010, 08:43:35 od Marko99 » Evidentirano
Mramor
Škoda klub / član

RIspekt 1

Škoda

« Odgovor #7 na: Srpanj 27, 2010, 08:45:16 »

Bolje je kontaktirati čovjeka porukom, direktno, nego čekati da ti tu odgovori u tvojoj temi o svom slobodnom vremenu
Evidentirano

Marko99
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #8 na: Srpanj 27, 2010, 08:48:47 »

imaš pravo, sad ću ga zvati
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: