Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Svibanj 20, 2012, 05:32:38
Škoda ForumŠkoda AutomobiliFabia mk1EPC...
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: EPC...  (Posjeta: 1150 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sub
Forumaš

RIspekt 0

Fabia 1.4 MPI + LPG - LandiRenzo

« na: Listopad 10, 2006, 06:31:28 »

Pozdrav!

eto, nemam ni desetak dana auto (doduse ne novi ali....) vec nesto svijetli, cuka, nece krenuti...  :'(

jutros upalim auto, dam gas, hocu krenuti, zagusi se, pustim gas, opet sve normalno, ali svijetli EPC, izbacim iz brzine i stisnem gas, a kazaljka plese sa 1000rpm na 1500rpm, pa na 1000rpm, i tako u krug!!! pokusao nekoliko puta, nista... 
nakon toga sam ga ugasio i upalio ponovo, i proradilo sve kako treba... mozda se malo zagrijao...
auto radi i na plin, ali posto nema plina u zagrebu, trenutno se vozim na benzin... Undecided
ne znam da li to ima veze sa plinom, ali slicna situacija mi se desila dok je auto bio zagrijan i radio na plin, u leru!?! (juka bio si samnom)

za par dana ga vozim u stasni da vidim sta mi imaju za rec, pod garancijom je jos, pa neka se malo znoje....  Wink
i da, motor nemirno radi u leru, to sam im rekao i prosli put, pa nisu nista napravili...  >

eto... sa svime ostalim sam zadovoljan, autic je inace zakon!!  Grin
Evidentirano

Gyros je zakon..
Prako
Forumaš

RIspekt 1

Oct Wag CRDPFRS l4125

« Odgovor #1 na: Listopad 10, 2006, 07:53:26 »

To ti je gre¹ka u elektronici motora i mora¹ posjetiiti servis, tako pi¹e u uputama!
Evidentirano

E0A 1D0 5SL 5RQ 1KT 6FB 1AT 3FE 1N3 1NL H7D 4UF 4R4 3KD 3QT 4X1 4A3 8L5 J0N 7AA 8GU 8T2 9AK 8RM C3S N1A D93 K8D 1ML 4KF 3S7 4GF 4L6 6PE 6XK 7T6 8QL 8Q6 8X1 4K3 B44 G07 QN2 3L3 9P1 7X2 7X9 9ZU 8WC 7AL 3GN QG1 7MG L58 7P4 F0A 3S7 2UC
VooDoo
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #2 na: Listopad 12, 2006, 04:00:11 »

stresavanje  i nemiran rad u leru je odlika 1.4 MPi motora - to vec svaki Èeh, Èehinja i  prosjeèni Hrvat zna  Grin

a EPC lampica je indikacija da nekaj nije uredu s motorom - s obzirom na tvoje izlaganje i izlaganja ostalih plin cu dat ugraditi nikad a mo¾da i kasnije, moguce da ti je lambda sonda oti¹la ili je komp od auta prijavio gre¹ku zbog gare¾i koje je auto proizveo zbog promjene sa plina na benzin ---- probaj ga jo¹ koji put upaliti pa ugasiti na bengu i mo¾da se EPC sam ugasi ( zna se i tako desiti )
Evidentirano
dentist
Forumaš

RIspekt 1

« Odgovor #3 na: Listopad 12, 2006, 05:43:13 »

plin cu dat ugraditi nikad a mo¾da i kasnije

eh da... tako to ide. Ima problema, ima, i to popriliènih. Pogotovo kada se dulje vrijeme (vi¹e godina - osobno iskustvo) vozi na plin.
A neki bi ovdje htjeli 2.0 TFSI s plinom. ccccc....  Tongue  Tongue  Tongue
Evidentirano

Dentists do it twice a day!
Sub
Forumaš

RIspekt 0

Fabia 1.4 MPI + LPG - LandiRenzo

« Odgovor #4 na: Listopad 12, 2006, 06:08:51 »

stresavanje  i nemiran rad u leru je odlika 1.4 MPi motora - to vec svaki Èeh, Èehinja i  prosjeèni Hrvat zna  Grin

da, to mi svi kazu....  Undecided

a EPC lampica je indikacija da nekaj nije uredu s motorom - s obzirom na tvoje izlaganje i izlaganja ostalih plin cu dat ugraditi nikad a mo¾da i kasnije, moguce da ti je lambda sonda oti¹la ili je komp od auta prijavio gre¹ku zbog gare¾i koje je auto proizveo zbog promjene sa plina na benzin ---- probaj ga jo¹ koji put upaliti pa ugasiti na bengu i mo¾da se EPC sam ugasi ( zna se i tako desiti )

bio sam danas u servisu, i spojili su 2 krampjutora na auto i auto nije izbacio nikakve greske, niti ih je zapisao u memoriju... hm.... cudno...

EPC se upalio kada sam vozio na benzin (zbog nestasice plina vozam se na benzin), inace auto se pali na benzin dok ne postigne temperaturu od 40° cini mi se, pa se prebaci na plin poslije 2500rpm, i ostaje raditi na plin dok gasenja.....

sto se tice ugradnje plina i prijedenih kilometara, potrsnje, bla bla, kometari servisera su "ne mozes to odredit sa prvim tankom... "
a bas sada me snasla nestasisa plina u zagrebu!!!     Huh
kada se plin dovuce do zabrega, budem to istestirao i porvjerio tvrdnje majstora...

deder
Evidentirano

Gyros je zakon..
VooDoo
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #5 na: Listopad 12, 2006, 10:05:59 »

na zahebi plin, raðe ulo¾im u 1.8 turbo pa nek me gura 180 - 220 ks  a ne plin  Grin

no dobro dosta O.T.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: