obožavam svoju plavu fabiolu, ali izludit ću više....
napravio sam sa svojim škodilakom 245 000 km i više nije ni palila kako se spada, niti vozila pouzdano, postajala je bit nesigurna i odlučio sam se napravit generalni servis....otišao sam u ovlašteni škoda servis i imam same riječi hvale za ljude koji tamo rade pristupačni su i marljivi.....ovo više mislim je stvar auta a ne njihove sposobnosti...
uglavnom nakon dijagnostike auta nije bilo potrebno za generalkom nego polugeneralkom, mjenjano je sve potrošno što se i obićno mijenja nakon 100-120K kilometara vožnje, plus još nosači motora, hidraulički podizači ventila, uglavnom dosta toga, ako je potrebno nać ću dokumentaciju pa izlistat sve ovdje....
auto nije prošao ni 2000 km nakon toga, a dali su mi jamstvo na 100 000....već sam promijenio dvije posude za vodu jer mi stalno se pali lampica kako nema vode...
opet ne pali iz prve nego vergla ko i prije....kompjutori pokazuju da je sve ispravno, lambda sonde(obje) su ispravne i kad ih isključe i uključe auto vergla dok ne upali....naravno to je kad se pali nakon što recimo auto stoji 15 minuta....ako ga ugasim pa odma zapalim pali iz prve....
isto tako počeo mi je urlat kako nema ulja....mislim si wtf? likovi su stavili ulje...svejedno ja kupim ulje i gledam i fali malo ispod sredine i natočim......gledao sam ispod nigdje nije mastan ili mokar, nigdje ništa ne curi i nije mi jasno kuda je to ulje otišlo....isto tako nakon toga se senzor javljao ali taj kvar su odklonili....sad su to ispravili sve, što se tiće ulja senzor je probio nešto i zato je cvilio, to su mi zamjenili i stavili su mi opet novu posudu za vodu...4 već

i kako sam ja jednostavno vezan za taj auto i ne želim odustat od njega....šta je s tim paljenjem, zašto on meni vergla ko ferguson...ima ko kakvih iskustava?
hvala na odgovorima