Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Veljača 07, 2012, 05:08:32
Škoda ForumŠkoda AutomobiliFabia mk1Izmjena originalnog kazetofona, krom i naslonjaè za ruku.
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Izmjena originalnog kazetofona, krom i naslonjaè za ruku.  (Posjeta: 1006 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
suburban_surfer
Forumaš

RIspekt 0

« na: Prosinac 23, 2006, 04:58:01 »

Po¹to sam sa svojom fabiom dobio originalni kaziæ zanima me gdje mogu nabaviti neki plastièni okvir ili ¹ta ja znam ¹ta jer je originalni kaziæ podosta ¹irok. Inaæe ga nebi mijenjao ali zvuk je zaista shit.

Gdje mogu nabaviti crome ruèkice za otvaranje vrata iz kabine i crome gumb za ruènu i koliko ko¹ta ?

ista stvar sa naslonjaèem za ruku ( po moguænosti da ima pretinac.

Tnx.
Evidentirano
Stipe
Forumaš

RIspekt 0

najviđenija fabia u ZG :P

« Odgovor #1 na: Prosinac 23, 2006, 05:10:23 »

ovaj mali okvir za radio, toènije malu lajsnu ima¹ u auto remetincu za nekih 25kn

za krom ruèkice se raspitaj u auto hitu, gdje ima¹ i naslonjaè za ruku...a ima¹ i naslonjaè u ap studio, ko¹ta 500 i nekaj kuna
Evidentirano
MTX

RIspekt 0

Škoda 1000 MB + Škoda Fabia Combi 2.0

« Odgovor #2 na: Prosinac 24, 2006, 02:49:16 »

Sve osim naslonjaca mozes i kupit u servisu - nema maske nego smo gornja lajsna za radio, a za gumb od rucne nisam siguran da mozes kupit samo njega nego cijelu rucnu, ali idi pa pitaj pa ces vidjet kakve su cijene pa kupi di je jeftinije ali vidi da ti nije mozda neki fus pa ti onda bolje kupit original.
Evidentirano

zadro
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #3 na: Prosinac 29, 2006, 02:11:44 »

Proda¹ auto, kupi¹  Fabiu ELEGANCE i dobije¹ hrpu kroma poèev¹i od ruèice mjenjaèa, kvakica ruène i onog malog podizaèa za otvaranje vrata te preklopnog kljuèa sa kromiranim botunom i ladicom ispod radija tipa "upri prsto pa se otvori".
Èak i set od osam zvuènika sa super razglasom, zatim sve to lipo po¹teno plati¹ i ne dobije¹ radio  Grin Grin Grin

Evidentirano
Vuk
Škoda klub / član

RIspekt 12

Fabia1.9TDI Elegance+Yeti Experience 2.0TDI 170

« Odgovor #4 na: Siječanj 05, 2007, 04:16:57 »

I naslonjaè mo¾e¹ kupit u servisu, ja sam ga u pro¹logodi¹njoj zimskoj akciji platio oko 800 kuna sa ugradnjom i u njemu je pretinac. Problem je samo ¹to je bio samo u crnoj boji pa se u moju elegance sa be¾ unutra¹njosti nije ba¹ najbolje uklopio. Ali na du¾im relacijama spas je za desnu ruku a i dobro je postavljen za mijenjanje brzina sa laktom na njemu.
Evidentirano

<a href="http://img.photobucket.com/albums/v13/favorieten/car-clocks/skoda-auto.swf" target="_blank">http://img.photobucket.com/albums/v13/favorieten/car-clocks/skoda-auto.swf</a>
Fabia 1.9 TDI + Yeti 2.0 TDI =130+170= 300 dizelskih konja u garazi
suburban_surfer
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #5 na: Siječanj 08, 2007, 11:30:08 »

Pitao sam u servisu no ka¾u da uz to sve skupa ide i izmjena cijele sredi¹nje konzole. U auto-hitu je oko 600 KN meni se èini. Naslonjaèa ima i u sivoj i u crnoj boji. Krom kvakice ne mislim stavljat, al me zanima mogu li na serijski kaziæ od fabije spojit vi¹e od standardna 4 zvuènika ( dva u jednim i dva u drugim prednjim vratima ) Huh
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: