ja sam ugradjivao plin u rijeckoj podruznici auto tima... sto se tice samih problema nisam ih uocio ili sam ih pripisao fabijinim boljkama

kod normalne voznje se prakticki ni ne razlikuje previse osim kod ubrzanja gdje se osjeti razlika... prije mi je prosjecna potrosnja bila 8,4l/100km (po kompjuteru) a sada je 9,0l/100km u sto treba uzeti u obzir da je to 90% gradske voznje. s punjenjem od 34 l plina predjem oko 330 km sto je po meni sasvim ok
i jedna jako bitna stvar:
NE POSTOJI NIJEDAN DOBAR RAZLOG DA S A-TESTOM CEKAS REGISTRACIJU!!!
A-TEST OBAVI ODMAH PO UGRADNJI PLINA. NECES NISTA USTEDJETI CEKAJUCI OSIM STO CES MOZDA IMATI NAKNADNE TROSKOVE TIPA KAZNE ZA NEATESTIRAN PLIN ILI CES MOZDA KASNITI S REGISTRACIJOM PA POBRATI KAZNU ZA NEREGISTRIRANO VOZILO!!!
ovo sam pisao velikim slovima jer sam osjetio po dzepu kako je to voziti neregistriran auto sto mi uopce nije bilo potrebno

ako nemas odmah love onda cekas
recimo i ja sam ceko u auto timu se da dogovoriti da ti ne pisu datum na papire
samim tim ti se otvara prostor
zakonski od dana ugradnje imas 15 dana da napravis atest
e sada ako su papiri bez datuma a ti papire nisi obvezan nositi u autu
i da te zaustave mozes im donjet papire i rec ugradio sam prije 3 dana i nisam doso na atest narucen sam tek za 4 dana i ne mogu ti nista
isto je meni bilo zaustavio me jednom nije ni skuzio plin a drugi put je skuzio reko sam mu da sam ugradio prije 3 dana i da sam narucen reko ok hvala i to je bilo to
samo nemoj cekat zadnji dan da radis atest napravi ga malo vise od mjesec dana prije rege i to je to neces imat nikakvih problema
kaj se tice auto tima ok su imaju svoje musice ko svi i tu ne mozes pobjec , plin radi ok al izvedba zna biti malo losija jer rade u brzini a sada kak je ovo s plinom sumljam da imaju hrpu posla vec se mogu potruditi