emac
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 31, 2007, 12:00:07 » |
|
Hehe, hajde vidjet cu sta se da uciniti. Mozda cu biti sad dosadan al me interesuje jel se tebi ikako desavala da ti makar na malo proradi ili je bilo skroz mrtvo? Meni nesto govori da sam to zajebo pranjem auta, da je ovaj prekidac zaledio ili sl. Jer veceras kad sam probao bezveze gurnuti kljuc u bravu nisam mogao jer je sve bilo zaledjeno.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
emac
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 31, 2007, 12:01:12 » |
|
p.s. nisam nikad skidao tapacirung na fabi, kako ide procedura, jel ima zabica koje se mogu polomiti i slicno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
flip
Forumaš
RIspekt 0
ja sam flip a ne filip
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 31, 2007, 12:16:02 » |
|
meni je skidanje tapecirunga islo dobro ali rukohvat je kompliciran hoće puknuti kvačice tapecirung treba paziti kad se čupa kod stakla sve u svemu .ajebano poslije tapecirunga metalna obloga na njoj je dosta instalacija pa ovo pa ono onda vadi staklo van da dođes do brave ona je zadnja dosta dosta komplicirano meni zadnja vrata malo rade malo ne u zadnjih mjesec dana otvorim ona niš zalupim ona prorade od četvero brava tri su riknule pa sad recite da to nije greška u projektu sretno sretno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
danijel bedex
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #18 na: Siječanj 28, 2008, 09:20:37 » |
|
Dal taj mikro prekidač ima veze s tim da nemrem auto zaključat daljinsko već samo na ključ,a otključat ga mogu daljinski?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....
|
|
|
flip
Forumaš
RIspekt 0
ja sam flip a ne filip
|
 |
« Odgovor #19 na: Siječanj 29, 2008, 05:40:56 » |
|
mislim ali nisam siguran da ima veze ali samo kod vozačevih vrata i sam znaš da ne možeš zaključati auto ako su vozačeva vrata otvorena ako mikro prekidač ostane upaljen to znači da su vrata otvorena i onda neide bar je tak bilo kod mene fala za elsu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
flip
Forumaš
RIspekt 0
ja sam flip a ne filip
|
 |
« Odgovor #20 na: Siječanj 29, 2008, 07:04:46 » |
|
( bedex) na žalost nema i taj koji se kupi u čipoteci moraš malo prekrajati lemiti ljepiti s vrućom plastikom najbolje ti je skinuti bravu i cijelu odnijeti u dućan i kupiti najsličniji mikro prekidač i onda čarobirati pokvariti nemožeš jer je i tak pokvareno samo moras biti siguran da je mikroprekidač a osim toga možda ga popraviš možda je spigan a nije puknut
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
danijel bedex
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #21 na: Siječanj 29, 2008, 08:28:16 » |
|
  nadam se da se nešo vidi prva slika: to je kotaćić koji se okreće kada se otvore ili zatvore vrata,kod mene se sva plastika na njemu razderala tak da nije došlo do kontakta između njega i mikro prekidaća pa ne signalizira dal su vrata otvorena ili zatvorena,oćito da je kod mene signalizira da su stalno otvorena pa nemrem daljinsko zakljućat auto,a i svijetli mi svijetlo u kabini i na prednjim vratima (crveno)to sam uspio ištekat da ne svijtli.Kupio sam tekući metal tak da ga stavim na kotaćić pa ću u subotu probat to složit. druga slika:mikroprekidać 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 29, 2008, 08:49:41 od danijel bedex »
|
Evidentirano
|
....
|
|
|
flip
Forumaš
RIspekt 0
ja sam flip a ne filip
|
 |
« Odgovor #22 na: Siječanj 29, 2008, 10:47:10 » |
|
ove slike su prava stvar ima postova na kojima sam prije opisivao svoje ( probleme s bravama) OGRAĐUJEM SE OD VAŠIH POSTUPAKA I NE PRIHVAĆAM NIKAKVU ODGOVORNOST samo opisujem sto sam ja na svom autu radio dakle taj ekscentrični kotačić kaj ga neki glupi baš glupi i stojim iza toga da je glupi inžinjer dao plastificirati uzročnik stotinama pokvarenih brava jednostavno se zgužva i u mnogim slučajevima slomi male plastične poluge ( štapice kaj pritišću kontakte ) ako ti mikro prekidač (MP) nije strgan onda si na konju odnosno na pravom putu da izbjegneš veliki trošak jer ako kupiš bravu i sam ugradiš nema garancije sve zbog tog (MP) i sad te ja pitam kao kolegu ZAŠTO se taj (MP) nemre kupiti samo on a ne cijela brava meni su bile otišle tri od pet mogućih tak da to nemre biti slučajno nego je to greška u projektiranju ja se sad ne sjećam postoji li mogućnost da se MP malo spusti cc pola milimetra pa da onda normalno radi bez plasticifiranog sloja na kotačiću puno sreće i strpljenja i daj sve radnje poslikaj tak da to bude za sve nas pouka i uputa kak riješiti određeni problem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
emac
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljača 01, 2008, 08:15:58 » |
|
Kad mi samo padne na pamet da cu morat sve rastavljat cisto mi pozli! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
arcom
Vidim teee...
Predsjednik kluba
RIspekt 4
Waldorf
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljača 01, 2008, 02:34:18 » |
|
Kad nisi navikao auto na to - meni se Fabia sama raspadne cim ju mrsko pogledam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tako Divlje Ide...
Kako se čuje šepavi TDI? Ovako: Pazi kaktussssssssssss! Šta ne paziššššššššššš?!
|
|
|
danijel bedex
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #25 na: Veljača 02, 2008, 03:44:52 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 02, 2008, 03:51:57 od danijel bedex »
|
Evidentirano
|
....
|
|
|
emac
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #26 na: Veljača 04, 2008, 12:43:43 » |
|
Je.... ti, das 15k eura i ovakve gluposti moras popravljati, tj prave brave na kineskim brodovima !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|