Bio sam danas 2 puta do servisa, i mogu samo da vam kažem da sam veoma srecan...
Prvi put sam bio sa jednom ženom kojoj vodimo knjige ( pisacu o tome u drugoj temi... ), a drugi put sa mamom...
Kada smo stigli, docekalo me je prijatno iznenadjenje... Dva Yetija 2.0TDI 4x4
Prvo nisam mogao da verujem svojim ocima, ali kada sam izasao iz kola i poceo da ih zagledam, shvatio sam da je to ipak stvarnost, i da cu od sada u gradu vidjati 2 Yetija
Oba su opremljena Experience paketom opreme... Experience je poslednji od 3 nivoa opreme ponudjenih za Yetija...
http://www.autocacak.co.rs/yeti/cenovnik.html - Na ovom linku imate spisak opreme i cenovnik...
Experience paket stvarno ima dosta opreme : 6 vazdusnih jastuka, ESP, Off-road funkciju, 2zonsku klimu, maglenke sa corner funkcijom, Bi-xenon svetla, tempomat, Maxi-DOT, prednja sedista sa podesavanjem lumbalnog dela, 17" alu felne Dolomite, radio ( standardno je Swing, ali je ovaj kojeg sam gledao imao Bolero, skuplji i kvalitetniji radio ) i jednu veoma prakticnu stvar -> Varioflex ( standard u svim paketima )
http://www.skoda.com.hr/extraitem.php?I_ID=61&B_ID=201Exterijer : Nije potrebno objasnjavati koliko je auto lep spolja, kolika je pojava na ulicama... Mislim da ne postoji rec kojom bih opisao lepotu ovog modela... Sa 17" Dolomite felnama izgleda odlicno... Bi-xenon svetla daju odlicnu svetlost...
Auto izgleda 1000000 puta bolje nego nego na slikama ( na kojima takodje izgleda savrseno )...
Enterijer : Na prvi pogled su mi cajgeri bili mali... Medjutim kada sam dao kontakt ( tada su se i upalila svetla, jer su stojala na auto rezimu ), video sam da su odlicne velicine...
Sedi se udobno, visoko i preglednost je dobra...
Preglednost unazad je takodje dobra ( malo iznad proseka klase )...
Gepek : Malo me je razocarao... Koji god Yeti da sam video, imao je set za reparaciju gume...
Ovaj Yeti je imao pravi rezervni tocak, i zbog njega je gepek plici oko 20, mozda 25cm...
Gepek je i dalje veliki, moze dobro da se iskoristi...
Jedna stvar me je iznenadila... Kada otvorim vrata od gepeka, mogu komotno da pridjem kolima, a da ne udarim glavom o vrata... To je odlicno, kada se uzme u obzir da sam visok skoro 2m...
Slike nazalost nemam ( tj imam, ali sam slikao kada smo bili drugi put )...
Slikano je po mraku, i napravio sam samo 3 slike, jer sam se kasno setio da slikam, i tada sam se jako zurio...