Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Svibanj 20, 2012, 05:37:08
Škoda ForumŠkoda AutomobiliFabia mk1EPC svijetlo - FABIA
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: EPC svijetlo - FABIA  (Posjeta: 1683 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sandro

RIspekt 0

« na: Svibanj 31, 2006, 08:00:04 »

Imam ¹kodu fabiu 1.4 mpi
Nedavno mi se tijekom vo¾nje upalila kontrolna ¾arulja EPC, i ostala je stalno svijetliti.
Kad sam oti¹ao u ovla¹teni servis raèunalo je izbacilo samo jednu gre¹ku - prekidaè ¹top svjetla u kvaru.
Nakon toga serviseri su promijenili prekidaè ¹top svijetla, resetirali gre¹ku i sve je bilo u redu.
Meðutim nakon odvo¾enih cca 500 metara, opet se pojavila ista stvar. EPC se ponovo upalila i ostala svijetliti.Opet sam oti¹ao u servis, i ponovo je raèunalo pokazalo istu gre¹ku-prekidaè ¹top svijetla.
Nakon toga serviser mi je ispred mene promijenio 4 puta novi prekidaè ¹top svijetla i svaki put se ista stvar dogaðala.
Sada vi¹e neznam kako da rije¹im problem.EPC mi svijetli i dalje.
Evidentirano
MTX

RIspekt 0

Škoda 1000 MB + Škoda Fabia Combi 2.0

« Odgovor #1 na: Lipanj 01, 2006, 09:06:00 »

Pretpostavljam da je greska 16955 ispisana - dobro bi bilo znat koja da ti mogu rec vise. Ali imas dvije situacije s tom greskom:
1. Ne svijetli kociono svijetlo => los prekidac kocnica
2. Nestabilnost okretaja motora pri kocenju => prekinuti vod ili kratki spoj na + ili - izmedu prekidaca i ECU motora.

Pretpostavljam da tebi kociona svijetla svijetle normalo i da se dogodilo ovo pod broj dva pa bi trebao posijetit nekog autoelektricara da malo pogleda vodice-zice tj. oni u servisu bi ti to trebali napravit.
Evidentirano

Darac
Forumaš

RIspekt 0

« Odgovor #2 na: Rujan 14, 2006, 04:46:58 »

EPC ili Electronic Power Control, oti¹ao ti je senzor koji je vezan za upravljaè vozila.To ti izgleda poput kakvog flat kabela s konektorom.Bojim se da bu¹ morao kupiti novi !
Evidentirano

Dobar zvuk svima !
MTX

RIspekt 0

Škoda 1000 MB + Škoda Fabia Combi 2.0

« Odgovor #3 na: Rujan 16, 2006, 09:04:12 »

EPC je vezan samo za pedalu gasa, kocnice, kuplunga a ovo sto ti kazes bi svjetlila lampica na kojoj je volan
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: