exhaust
Forumaš
RIspekt 0
Octavia Mk2 2.0 TFSI by SM Chiptuning
|
 |
« na: Prosinac 14, 2009, 01:52:03 » |
|
Pozdrav svima, vjerojatno je tema vec negdje bila, ali ja bih htio na jednom mjestu cuti vasa misljenja i savjete vezano koja je firma dobra, losa, koji imaju iskustva i daju neku garanciju za svoj rad i tako to. cijene su dobro dosle ali ne i obavezne, bitno mi je samo da ljudi koji se bave poslom iz naslova su revni svom poslu i njihovoj elektronici se moze vjerovat. Ja sam cuo za OCT / SM Chip tuning / SKN / Cirius Zanima vasa misljenja jer imam 3 vozila za Chipirat, a to su redon - Octavia Mk2 RS TFSI - 2008 god  - Opel Vivaro 2.0 CDTI 115 KS - 2008 god  - Opel Vectra C 3.0 V6 CDTI - 2005 god.  Znam da nisu to vozila iz ovog foruma, ali se nadam da me nece Bannirat, vec udijelit savjet gdje i tko to moze radit, ponajbolje iz Primorsko Goranske ili Zadarske Zupanije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VMaxx Chiptuning - za vas...
|
|
|
Mramor
Škoda klub / član
RIspekt 2
Yeti + Octavia
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 14, 2009, 02:09:04 » |
|
Ja bih ti samo htio savjetovati da bilo gdje ćeš ići čipati obavezno ti moraju dati popust!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eNcode
bpp
RIspekt 0
LPG
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 14, 2009, 02:17:23 » |
|
imas par opcija prvo cijena drugo sto zelis
opel ti ima nekog svog tunera pa vidi jel mozes od njih nabavit mape mislim da je EDS ili nes u tom stilu dosta ljudi ih ima i zadovoljni su
kaj se skode tice vidi jel zelis osjecaj i potvrdu snage ili samo osjecaj za prvo odi u skn ili rsr za drugo mozes bilo kom tj onom ko je jeftiniji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Skoda 1.8t power by niki piki tuning 
|
|
|
exhaust
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 14, 2009, 02:21:40 » |
|
Samo nadopuna, jer ne zelim samo u prazno dobivat odgovore: - Cijena NIJE BITNA - Kvaliteta - JAKO BITNA - Octavia da ide na 245 - 270 KS / 340 - 400 Nm - Vivaro da ide na 135 - 145 KS - Vectra da ide na 205 - 215 KS
Dakle koje firme to radi i gdje, moze i kontakt kakav i web stranica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mramor
Škoda klub / član
RIspekt 2
Yeti + Octavia
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 14, 2009, 02:27:02 » |
|
Neki su i na forumu pa prepuštam njima da se prvi jave. I imaju pokrivenu široku paletu proizvođača vozila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eNcode
bpp
RIspekt 0
LPG
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 14, 2009, 02:40:13 » |
|
RSR mislim da ti je onda jedini dobijes odmah ispis i vidis i osjetis poboljsanje http://www.rsrmotorsport.com/samo ti sad on ne radi kad je snjeg bar je tako bilo prije da mu se valjci ne uniste nazovi pa pitaj imas tu i borisa koji radi su upsolute koji nudi 7 dana probe pa mozes i s tim probat da vidis kako auto ide http://www.amoc-hr.com/imas citiusa http://www.citius.hr/gabrek koji radi s SKN om http://www.gabrek-tuning.com/gabrek u zadnje vrijeme isporucuje obecano jer hrvoje nabavio opremu a mislim da ti je najbolji primjer darijev golf - al on vise nije serijala al ima preko 300 ks
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 14, 2009, 02:43:49 od eNcode »
|
Evidentirano
|
|
|
|
CitiuS
Forumaš
RIspekt 1
Boosted
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 14, 2009, 02:55:22 » |
|
Opel Vectra 3.0 CDTI V6 koristi DENSO ECU, koji u HR moze reprogramirati samo moja firma ... Ostalo takodjer nije nikakav problem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
exhaust
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 14, 2009, 02:59:35 » |
|
Hvala vam brzim odgovorima, do sad sam posjetio sve te stranice. RSR je samo u sloveniji koliko vidim, u Ljubljani.
A sto je sa iskustvima ljudi koji se voze u chipanom, sto oni kazu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eNcode
bpp
RIspekt 0
LPG
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 14, 2009, 03:04:56 » |
|
kakva iskustva mislis kako auto ide trajnost problemi ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
exhaust
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 14, 2009, 03:06:07 » |
|
Naravno, trajnost motora, elektronike i garancija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eNcode
bpp
RIspekt 0
LPG
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 14, 2009, 03:10:11 » |
|
na to ti nedaju garanciju daj garanciju na chip tj software a ovo ostalo je tvoja briga ( zamisli da ti neko chipa auto s kojim znas da nes ne valja i onda ti chip majstor mora popravljat  ) jedino znam da je boris iz amoc prico da ako otvaraju komp zbog promjene chipa da ima garancija na poso da ce komp radit ok trajnost ovisi o tebi ako ces ga silit , forsirat itd ..... sve znas dalje morat ces malo vise paziti ne ganjat hladnog prije gasenja malo ga pustit da radi u leru da se ohladi , na AC ne drzat konstantno gas do poda vec par min pa pustit ga,smanjit interval izmene ulja itd... al sve su ti to cari chipanog auta i osjecaja kad auto potegne citius ti je tu i boris pa ti oni najbolje mogu rec garancijske uvijete
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 14, 2009, 03:12:08 od eNcode »
|
Evidentirano
|
|
|
|
ST 1111 PE
Forumaš
RIspekt 1
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 15, 2009, 09:37:30 » |
|
Ja sam radija remap u RSRa u Ribnici.To ti je dosta bliže od Ljubljane a sa Matjažom se možeš dogovorit dićeš radit.Ja sem čipa dizela ali sam ga pita za prijatelja koi ima RS tfsi i on mi je reka za 600 Eura snaga cc 250 hp-remap,za 1000 eura snaga 270 hp-remap,1200 eura snaga preko 300 hp-remap+ mjenja pumpu goriva.Ove su cijene bile prije 6 mjeseci možda se šta prominilo.Evo ti broj pa nazovi ja bih ga svakako preporučija,mislim da je bolji od većine drugih i radit će ti mapu po tvojoj želji tj.daće ti snagu u većim ili nižim okretaima motora ovisno šta hoćeš. Matjaž Ogrinc RSR 00 386 41613223
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Škoda Team Split
|
|
|
damko
Forumaš
RIspekt 0
pratim modu vozim Skodu
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 16, 2009, 11:53:22 » |
|
www.smchiptuning.comjedini i provjereni...ljudi se trkaju,osvajaju prva mjesta na 402..ljudi su manijaci sto se tice tuninga....naprave sta zele...Neces se pokajati....oD prije par mjeseci imaju i Dyno pa je to sve kako pise 100% crna na bijelo nema lazi nema prevare..chipaju i izmjere odmah...MA nema dalje a evo ti samo procitaj ovo na ovom linku pa ce ti mnoge stvari biti jasnije i mnogima ostalim nadam se: http://www.bhtuning.com/dobar-i-los-remap-by-sm-chip-tuning-t-33020.html
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 16, 2009, 12:04:01 od damko »
|
Evidentirano
|
|
|
|
kreza
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 16, 2009, 02:24:09 » |
|
ne kažem ja kume da su oni loši ili da su dobri. ALI čiju god stranicu otvoriš od tuning kuća naletiš na isti tekst
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 16, 2009, 02:37:39 od Mramor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
mislavto
Forumaš
RIspekt 0
|
 |
« Odgovor #14 na: Prosinac 16, 2009, 02:33:29 » |
|
istina dobro kazes,al svejedno mi se cini ozbiljan covjek.uostalom procitas ovo sto je napisao pa ne moras kod njega,ali onaj tko ti chipa bi svakako trebao imati valjke i pokazati ti sto je napravio.iz njegovog teksta mozes bar naucit kakav chip tuning valja kakav ne...a tunera sam odaberes i zahtijevas rezultate na uvid...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|